Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/750630
http://vukajlija.com/zabava/posteri/750631
Raconi, dodj molim te i def po kojoj si radio.
I nek neko upali net stevanu.
Do kad je ovo kolo, aman?
Do sad. Ajde glasaj.
Evo glasam...
1. valde
2. censored
3. advokado
4. don brat (legla uplata)
5. jajo mačak
ja glasala
Eeeej, nemojte ljudi, niko neće mene više da bira ako i sad prođem na foru. Rek'o Stevan da će da napravi
Partizanko, samo da znaš da se ne zajebavam za internet, ovo pišem sa mobilnog. A juče sam čitao Advokadove definicije i nikakvu ideju nisam dobio, iako čovek ima mnogo više definicija od Dovle. Tako da sam ostavio za danas, ali me zajebo ikom jbg
Ajd jos malo. Pa kosmo nek edituje ako bude bolja.
стеване ако си прави вукајлијаш неће ти бити проблем преко моба да одрадиш све... срце на терен!
космо дргао ми је да смо пословали
Ja oću da glasam za Stevana
Advokado, ma jok, cepajte, i kad mi uključe, napraviću neko sranje na brzinu.
ajd, al teško da ćeš da nadmašiš, advokada, stevane.
don brate;-)
Partizanko zašto ga podcenjuješ? Zato što je izbeglica? Ne razumem
ahahahaha
DIJASPORA GLASALA OVAKO:
Par 1 - Valde (za dlaku)
Par 2 - Čiča Draža (jedva)
Par 3 - Advokado
Par 4 - Don Brat (u poslednjoj sekundi)
Par 5 - Kajtezzz (najkreativniji poster, 93. minut)
Čuj ti šta ona dozvoljava sebi ej
Teško da ćeš nadmašiti. Organizuje takmičenje neko toliko pristrasan
strašno. ja bih glasala za stevana šta god da je napravio, naši smo, ne drže se samo kosovari zajedno.