Takmičenje u izradi postera ili reakcija - autori biraju

1. хахаха нисам преписивао, тако се погодило

2. ma ok, don brate uplatio svima;-)

3. E, ja sam onda pobedio, već imam tri glasa žirija. Izvini, Partizanko, duel sa Avokadom neka bude u nekom drugom takmičenju.

4. Mjah. Sutra ujutru bute spremni. Muslim da jos cekamo ovo dvoje da glasa i odma se izazivajte.

Čestitam Valde! Bio si bolji i u pravu takticka greska. Objavih prva. Al nije mi krivo.

5. je*eš mi mater ako ja ovde razumem o čemu se radi

6. Pozdrav za Partizanku! Evo, obećala si Avokadu sastanak u sledećem kolu, najviše što mogu učiniti za tebe je da ga ja izazovem :)

7. Zajk, prati bre fabulu radnje!

Vald, srdačan pozdrav!

8. Postavih, pa obrisah, žurio sam mnogo, a bolje sam mogo.

9. ovo ne može da razreši ni inspektor Kluzo

10. valdemare jedno offtopic pitanje. Ko bese ono u knjizevnosti gura onaj kamen tj. stenu uzbrdo a u toj steni (ovo je bitno) se nalaze mali dijamanti tj svetlucavi kamencici koji predstavljaju one male zivotne radosti koje zbog kojih istrajavamo

11. valdemare jedno offtopic pitanje. Ko bese ono u knjizevnosti gura onaj kamen tj. stenu uzbrdo a u toj steni (ovo je bitno) se nalaze mali dijamanti tj svetlucavi kamencici koji predstavljaju one male zivotne radosti koje zbog kojih istrajavamo

хахахаха :*

12. Mlada, otkud ja u polufinalu?

13. Postoji zaista jedna takva legenda, ili nešto tako slično. Sizif je bio sin Eola, kralja Tesalije. Kao i svaki princ, voleo je drago kamenje, ali je još češće koristio drago kamenje da bi ostvario svoje ciljeve, na primer da zadobija žene, jer dijamanti su najbolji ženini prijatelji. Nisu mu bile dovoljne lokalne bludnice, išao je sve dalje i dalje, i u svojoj perverziji tako je zaveo Tiro, ćerku svoga brata Salmoneja, ponudivši joj punu vrećicu dijamanata, i hteo je da ubije i skine s prestola svog brata. Ona nije mogla da odbije. Zato ga je Zevs osudio (a i zbog planirane zavere) da, u stvari, Zevs je samo rekao Tanatosu da ga okuje u Tartaru. Tu je Sizif zeznuo Tanatosa, pa umesto da on bude okovan, okovan je Tanatos, i niko na svetu nije mogao dumre. Posle raznih peripetija, uhvate Sizifa, jer se još nešto kačio sa Zevsom, i onda ga osude da gura onu kamenčugu, a u nju da budu ugrađeni dijamanti kao podsetnik na njegovu izdaju, ali i kao naravoučenije da su i dijamanti isto što i kamenčuga - samo minerali, a da je odanost, ljubav, poštenje i poštovanje starijih, nadređenih i rodno povezanih ono što čini život lepim i olakšava naše postojanje na ovom svetu pre nego što nas smrt zauvek odvede u Had, gde ćemo biti samo blede senke, kojima dijamanti ne znače ništa.

14. ау ала си га замастио сад, валдеррама.

15. Чеги, непаран број, једном ти, једном ја. Па потруди се да избациш тог што те изазове.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.