Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Čegi, evo odgovora: http://vukajlija.com/zabava/posteri/750833
Partizanka, ti si sledeća, očekuj odgovor uskoro.
Dobro
Izvolte Partizanka, brzinska: http://vukajlija.com/zabava/posteri/750835
Pa pisalo se, doprinosilo se... :) hvala kosmo ali slobodno reci da sam i to platio :)
edit partizanko postideh se x)
Jel gotovo ovo, ako jes, molim muderatore da mi obrisu zanjda tri postera!
Fala!
Jeste namestili više?
Ajde stvarno više i taj žiri nek se sabere. Publika se razišla odavno.
Ja sam tu i glasao sam. Šta oćete više?
Oćemo kolektivnu odgovornost. Ionako nema svrhe da prozivamo one članove žirija koji nisu tu. Pa onda bar da možemo da prozivamo žiri kao kolektivni organ.
Ne bih nikoga da optužujem za konfuziju, ali da li je glasao ceo žiri? Možda jesam nepriseban, ali gde je glas Žajka i Agilnog? Hm, neozbiljno... Ili sa moje strane, koji sam u slučaju svoje greške i previda njihovog glasanja neispratio temu, ili sa strane žirija, koji je u suprotnom slučaju neispratio.
U suštini, samo ne želim da izgubim neregularno :)
Zbog pretrpljenog stesa i potkupljivanja zirija od strane protivnika ocekujem dve odabrane defke od kospomolite kao kompenzaciju za pretrpljenu dusevnu bol!
Uh uh uh...
Sad ćemo ih poterati
važi, jajo:-*
Ej nemoj ga brišeš, nije još gotovo
Pa niko me cimao nije, a ima ko je mogao... ja sam navikao da ne radim vikendom... da glasam sad, ne, kako?
Glasaj,
2. par --> Čegijevski
3. par --> Pajo Dačak
Sva tri duela preneizvesna, posebno prvi i treći, drugačije raspoložen bih mogao mirne duše i obrnuto glasati.
2. par --> Censoredova reakcija je mlaća, mlakija, više mlaka, kako hoćete :)
3. par --> Umalo da primamljivost postera Don Bratea presudi, ali veća dubina (mada je i to diskutabilno, hehe) koju nosi Dačkov poster u smislu onog "... da se Srbi slože" je ipak pobedila.
Advokado - Vald 2:1
Cezored - cegi 2:1
Brat - Pajo 2:1
+
1. par --> Advokado
2. par --> Čegijevski
3. par --> Pajo Dačak
Dakle:
Advokado - Vald 3:1
Cezored - cegi 2:2
Brat - Pajo 2:2
Jel može neko da navata Žajka? Il da tražim novog?
Baraž: Dovla Vicoman Večern(ji)
Opalac, zakuvao sam. Moja misija je uspela.
A da l si realan, Agz, da te cimam da glasaš na takmičenju na sajtu humornog karaktera? Kakav bi to bio šlagvort za prozivku, eh...:)