DC ili Marvel

1. Ko jos cita stripove u 2018oj

2. Iskreno jes da bi mi ovde došlo sve superherojski pa tako i

Boku no Hero Academia

Ali opet ostavio bih to po strani, a ovde bih se držao DC-a i Marvela

3. Zvezda ili partizan je manji blam rasprava

4. Hahahah a jes fali ovde

Star Wars vs Star Trek tema

XD

5. баш сам пре неки дан размишљао како ми срби волимо да се делимо по сваком питању и да су поделе толико дубоке да једни другима псујемо мајку баш због ове теме дц или марвел гледо сам својим очима пичкарање у неким коментарима

6. Nisu samo srbi takvi nego dosta naroda

7. Pa ti ameri čije je to su prvi takvi.

Oni su genralno i tvorci tih "fandom wars" kuraca

8. Ma nisu oni tvorci toga, to je nekako u ljudskoj prirodi, sa nama si ili protiv nas, nema trece

9. Generalno, da ja pričam za ove "fandom wars" kurce to

DC vs Marvel

Sony vs XBOX

Star Wars vs Star Trek

Dupe vs Sise....

10. ne razlikujem superheroje po klanovima marvel di ci, ne znam ko pripada kome, ko im je tvorac ali mi je interesantna ekspanzija ofih filmova, pa sad i krosoveri neverovatni, cemu odjednom pomama za ovim filmovima stripovima pa i brendovima uopste, vecina je postojala jos pre 40/50+, cemu tolki hajp? jel jedva cekali da vizuelni efekti na filmu dostignu zenit pa rokaj snimaj jebi zapisavaj po budzetima i zaradama na boksofisima

11. шта ме брига за остале народе не морамо и ми бити такви

12. i to što kažeš

13. Ili da se preimenuje u heroji iz stripa protiv filmskih parodija. Preterana smejurija (naročito kod Tora) mi prosto ne ide uz karaktere iz stripa. Odem u bioskop i slušam smeh predškolaraca koji strip nikad nisu ni videli.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.