Važno za sve autore definicija!

1. Molim autore definicija da ubuduće vode rečuna o pravopisu makar o velikom slovu i tački na kraju rečenice. Hvala.

2. Pazi! Možda nstane obrnuta psihologija, pa da članovi iz inata ne poštuju pravopis. :)

3. Mozda ljudi koji ne postuju pravopis gaje svoj stil. Ne treba se previse petljati sa tim.

4. nE RAZUMEM U CEMU JE PROBLEM?

5. sAGLASAN SAM SA hUMOR MANOM

6. Idem malo u skolu da se obrazujem Cao

7. Moguli i ja sa to bom?

8. Ho ću i ja savama. u želeo samse!

9. Ako ovo ispostujemo sajt ce bidne svecki

10. Jer mogu i ja, pera, dusxko i wlada???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11. Aman ljudi zar je teško na početku nečijeg imena staviti veliko slovo i na kraju rečenuce tačku.
    Neću ni da se trudim da razgovaram o tome što vaz mrzi da kucate č,ć,š,ž ili ne daj bože đ.

12. DLZ zarad ženske solidarnosti,ispoštovaću te. A vi muškarci se ugledajte na nas..:P

13. ja abzolutno podrzavam chasnu sestru

14. jebozovnu časnu sestru..hehe

15. Tako je! Nje svaka sestra bilo kakva sestra :D

16. Mnogo je opasna,sviđa mi se:)))))))))

17. Meni se sviđa onaj bič, i samo da se pohvalim da ja poštujem pravila.

18. @barracuda
    nekakomisečinidasibioupravukadasirekaoonozaobrnutupsihologiju

19. Psihologija obrnuta ovo je.Malo imitiram Yodu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.