Prijava

Znam da skrećem s' teme ali ja bih samo nešto da pitam. Zašto je zabranjena izmena definicija? Ajde razumem za brisanje, ali sam sada podstaknuta ovom temom proverila pravopisne greške u mojm definicijama i uočila par njih (ništa drastično, progutano slovo i slično, ali ipak.)

To veze sa temom ovom nema.Zasto red remetish?

@rose_w
ako mozes da menjas, to znaci da mozes da je promenis u praznu definciju... ako razumes brisanje, onda arzumes i ovo drugo sada...

Pre ili kasnije ispravićemo sve greške, trnutno se najviše bakćem naslovima definicija, da njih ispravimo da bar oni deluju kkao treba.
A te sitnije greške tipa gutanje slova nisu toliko strašne.
Šta ste napisali, napisali ste, ovo sam potegla za ubuduće. Nadam se da ne tražim puno.

Ma pustite ih da pisu kako hoce. Gde je zabava ako smo svi isti?

Iliti isti svi ako smo zabava gde je?

Individualnost izražavajte stilom pisanja, a ne specifičnim pravopisnim greškama.

e vala ako si im rekla:D

Te pravopisne greske koje spominjes takodje spadaju u stil pisanja. Jesi citala Bukovskog?

Pa nešto se nesećam da sam negde videla da piše bukovski već Bukovski. O tome vam ptičam, ostalo manje-više. ostalo ne fi mogla ni Milka Canić lično da dovede u red.

Zla losa zla sto si uopste napravila temu za nesto ovako?

"nesećam"

A-HA!

...uostalom, ne radi se ovde o tome kako su drugi pisali njegovo ime, vec kako je on licno pisao. Poenta je u tome da je nekolicina vas dobilo taj moderatorski posao pa mislite da sve mora da bude tip-top, sa sve ispravnom gramatikom i pravopisom, da sve definicije moraju biti dobre, itd. Kazem, ostavite sve kako jeste, dobro je ovako... :)

Yes, bre, ne možemo sve da ispravimo. Ako idemo redom, ništa nećemo postići. Nego jednostavno, čitanjem definicija i nasumičnim izborom prepravljamo greške i, malo po malo, verovatno će se videti neka promena.

Ne pričam o gramatici nego og jebenom velikom slovu u imenima, ako je to teško da se uradi onda tražite učiteljicama da vrate karamfile koje su dobijale godinama za 8. mart.

I nije mi bio cilj da potežemo ovoliku temu već samo da vas obavestim.

Ја се максимално уздржавам.... Мислим да никог нисам исправила за годину дана, до данас... А видим разноврсне грешке у најмање 30% постова и дефиниција.
Не сматрам непознавање правописа хендикепом, јер ће онај ко чита схватити шта је писац хтео да каже. То је једноставно ствар коју неко жели да научи, а неко не жели.

2длз:
...Али могли би вала да обрате пажњу на тачку и велико слово, ако ништа друго. ТО може свако. Слажем се с тим.