SLENG KUP 2016 - OBJAVLJENI REZULTATI 1/4 FINALA, POČETAK POLUFINALNIH DUELA VEČERAS (20.04) U 21H!

1. Pa realnije bi bilo da je rekao da sam mu u pvt trazio 100e bespovratno B-)

2. Проф

Форестер

Јоцко

3. Да ли је ово крај? :'(

4. KRAJ GLASANJA, GLASOVI OBJAVLJENI NAKON OVOG POSTA NEĆE ULAZITI U KONAČAN ZBIR! OBJAVA REZULTATA SLEDI.

5. OBJAVLJENI REZULTATI U 1.POSTU

6. Jocko, Jocko, u kakav si čopor vukova zapao jbt

7. I jocko je vuk, mojne tako:)

8. Jeste, ali mlađani vuk. Vi drugi ste veterani, ako me razumeš.

9. U pravu je čegi, i - ko što je rekao naš narod a kvejk definisao - nemam ja šta da tražim ovde tj. u finalu, pored ove trojice veličina :) Al' radiće se na mršenju računa

10. Још мало па ћу избацим тему, стрпљења молим!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.