Vučić se vratio sa kozmetičkog tretmana iz Moskve - zaokret u spoljnjoj politici?
  • Бохор

Koji vi Srbi?

• Rasni

Možda čak i CG izbaciti sve osim HN jer su većinom govna mislim dobili bi dobar osnov za odvajanje opet.

• Puzzle-Fox

Brate ja mislim da veliku Republiku srpsku treba proširiti još i na Izrael... Zašto da se cimate za oružje iz Zastave kad može Jevrej opet da šalje i šakom i kapom

• Rasni

Greškom sam drugarici otkucao post o Velikoj Srbiji umesto ovde.

• Rasni

Poslala upitnik ahahahah

• Цар

Srbin-Amer brt, rekao sam to pre tipa 3 godine

• Puzzle-Fox

Srbin-Amer brt, rekao sam to pre tipa 3 godine

Ne, tad sam te pitao vjerovatno po deseti put a ti si isto tako po deseti put vjerovatno reka nešto tipa: "Grohotom se smejem na ovo nadasve stupidno pitanje a istovremeno se gnušam i same pomisli da je neko bio u stanju zamisliti tako neosnovanu klasifikaciju"

Mada svakako je fino da se konačno zna na čemu smo.

• Puzzle-Fox

Sada konačno možemo otvoriti neka ozbiljnija pitanja. Npr. šta misliš o Maci Diskreciji?

• Shir Kahn

maca kaže mjau

• Цар

Ćiro, apsurdni karakter tvojih pitanja me navodi da odložim knedličke i složim izraz lica kao grof Kolovrat na svom najpoznatijem portretu.

• celtic

LOL Jebo te Grof Kolovrat, đe se njega sjeti!

• Цар

Najoštriji zulufi severno od Lajte jbg

• Apsurd
    banovan

Eto dobismo novu Vladu. Više Zapad manje Istok čini mi se.

• velikiblek

Brate ima mnogo starijih tema od ove da aktiviras,nemastovit si.

• Leo Belosvitac
    banovan

Kako je prosao Vucic u skorasnjoj poseti Putinu? Da li ga je tata preslisao i reko mu mali ako zeznes nema gasa?

Da li Srbija i dalje ostaje na evropskom putu?

• Бохор

Trajni ti je ovo jbg

• krupovrbaski zmaj

Vuciceve posjete rusiji haha
    Ja ne znam sta on tamo uradi

• Бадвајзер

А реално... Овај Лео некропостује стално. Немојте дупли... Ако већ га банујете дајте једно 60 дана.

• Бадвајзер

А видим Бохоре сјебо си бројеве на профилу. Или оћеш неке нове на њему?