Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Kad zguza jebe ona mora na regal se popeti i naguziti se xD

2. Pa Fendere ti si taj koji najviše tripuje stručnost. Jebote, lik ti ostavio Delavedovinu statistiku sa svakog meča, okačio ti je link jebeni, a ti si u fazonu "ajde bre ćuti nemaču pojma, evo ti link sa vikipedije da ti dokažem kako nisi u pravu". Neverovatno me podsećaš na jednog lika što se stalno javljao kod Tegeltije i bacao se nekim nebitnim informacijama. Ono, trudi se dečko, ali užasno smara dok ga slušaš. Ako već ne pratiš, nemoj da soliš pamet i prosipaš mudrost neku, jer baš izazivaš neku agresivnost kod čoveka dok te čita.

3. Ti si još na sajtu dobro tehički još nismo primili medalje lolo

Hahaah, tišina tamo, prognozirao sam da bijemo ustaše, tako da ću razmisliti o samobanu.

4. Иначе, већа срамота од лупетања и проваљивања на овом форуму јесте да будеш админ неке странице као што је Дневна доза лепог, Џентлмен, Другачији или Психологија успеха плус.

Ako već ne pratiš, nemoj da soliš pamet i prosipaš mudrost neku, jer baš izazivaš neku agresivnost kod čoveka dok te čita.

Опуштено, то изаивање агресивности је обострано. Срећа те је само виртуелна. Нису небитне информације, ако некоме покажеш статистику која се помиње. Називање Аустралијанца трећеразредном репрезенациом после свих њихових досадашњих победа је исто као што Хрвати и даље причају да имају квалитетније играче од Србије. Ни мени Аустралијнци нису симпатични, али чињеница је да су поприлично све изненадили добрим играма. Нису као Хрвати играли тесне утакмице, него су све добијали са баш великом разликом.

5. Овде има неколицина вас који мисле да много знају тако што дају своје неке анђусовске анализе играча и тимова и мисле да су у праву.

Najeo si se pošteno govana na prethodnim stranama Fendere, ali za ovo citirano si u pravu.

EDIT:

Називање Аустралијанца трећеразредном репрезенациом после свих њихових досадашњих победа је исто као што Хрвати и даље причају да имају квалитетније играче од Србије

I jedni i drugi su goli prosek. Australijnaci kojima se igra svodi na epizodiste iz NBA lige, a Hrvati sa tri i po igrača i osam i po balvana klasičnih.

6. Ja ne znam sto sad kenjate po Delavedovi, nije lik nesposoban, ali nije ni Dzejson Kid. Covek nas je proslu sabio, ovu smo igrali timsku odbranu, kapiram da bi sledeca tekma bila egal. Mi ovakvu partiju teško da možemo da ponovimo (naravno da možemo da igramo jaku odbranu), ali nije realno ovih 30 razlike.

7. Šta ti imaš protiv Vase Micića dečko?

8. Cao drugari. Dosao sam samo da se naserem govana u usta svima koji su pljuvali Djordjevica. Isto to sam radio i po zavrsetku svetskog prvenstva jer mnogo volite da jedete govna. Poz.

9. Јбг, јесам лупио за Вејда, али лепо сећам се да је играо прво плеја па тек онда само бека шутера. Баш због те прве сезоне сам после стално пермутовао позиције њему и Чалмерсу, па ми је увек Вејд био плеј, а Чалмерс бек. А и после кад је Реј Ален дошао опет сам по навици сврставао Вејда на плеја јер је Ален бек.
    http://www.basketball-reference.com/players/w/wadedw01.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/2003%E2%80%9304_Miami_Heat_season

10. ајде ћути бре више

11. Fendere, daj neku reč o kurvama s fejsa koje u vreme prvenstava prate i pišu statuse o reprezentaciji

12. Ја те ложачке статусе нисам видео. Шта ви гледате по Фејсу од јутрос, не знам. Него дај и ти анализу да ли је Делаведова трећеразредни плеј и зашто није, мало су вам превише труле призвке за такве кошаркашке стручњаке. Некако прозивате као пичкице, просипате неке Роко Лени Укић прозивке. Слабо је то и за шамар, камоли за нешто више.

13. Brate, ja ne kontam nikako da ti plejmekera za koga NBA strucnjaci kazi da ima najveci kosarkaski IQ nazivas precenjenim. On je prva klasa pleja, druga ti je fazon Rubio, dakle dodjes do zakljucka da je Delavedova treca klasa... jer ti pored Irvinga i LeBrona, stvarno nije potreban bolji plaj od njega
    To sto je u finalu 2014/15 igrao mnogo je zato sto su Kavsi vise licili na urgentni centar(citaj Arsenal), nego na ekipu koja moze da uzme prsten.

14. Него дај и ти анализу да ли је Делаведова трећеразредни плеј и зашто није, мало су вам превише труле призвке за такве кошаркашке стручњаке. Некако прозивате као пичкице, просипате неке Роко Лени Укић прозивке. Слабо је то и за шамар, камоли за нешто више.

Brate raspadaš se

15. Млатони
    Fendere, daj neku reč o kurvama s fejsa koje u vreme prvenstava prate i pišu statuse o reprezentaciji

Hahahahaha

16. Jašta, nemam pametnija posla nego da ti objašnjavam što si nub

17. Oće sale zvati bobija pitam zbog reprezentacije

18. Brate raspadaš se

Лепо ја рекох. Типичне тинејџерске прозивке.

Jašta, nemam pametnija posla nego da ti objašnjavam što si nub

Онда одјеби са клиначким прозивкама.

FaceCleaner

Не знам, ја никад нисам био одушевљен Полом. Вероватно је због тога што ми је цела екипа Клиперса поприлично антипатична. Увек фаворити за титулу, бусају стално како ће бити прваци, а испадну рано. Не спорим ја то да је он суерпкласа, мекако ми је остао недоречен, не због тога што нема прстен већ што није прави меч винер као Кари. Поштено, нико Карија до пре 2-3 године није озбиљно узимао у обзир, поготово што је често био и повређен, али је он повукао целу екипу да од тоталних аутсајдера постану најбољи. Ајде реално, ко је очекивао пре 4 године да ће Голден Стејт да постане јачи од Сан Антонија, Клипреса, Лејкерса и да ће оборити све могуће рекорде?

Наравно да Кливленду и није потребан плеј осим Ирвинга кад ту улогу често преузима ЛеБрон, али за мене је прва класа свако ко може да чини разлику на терену, Неки мање, неки много више, али прва класа има у суперкласу, а то су најбољи од најбољих.
    Делаведова је ту да покрпи рупе, да премости неке делове игре, није спектакуларан играч, али ради посао. То је за мене друга класа и неки евролигашки просек.
    Трећеразредни играчи су они који или размишљају као типични баскеташи и који због своје дриблај-шутирај игре не могу да очекују пристојну минутажу у НБА и дугорочни уговор. Блесну понегде у Евролиги, али крајњи домет им је Еврокуп само зато што у свакој европској екипи постоји позиција Американца, тј. црнца, па сус ви срећни кад покупе вишак, да не кажем отпадак из НБА.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.