Meni su nejasni ljudi koji dočekuju sportiste. Da smo uzeli zlato u košarci koja je naš sport pa i nekako, ali da dočekuju neke štefaneke ili milice mandić, pa serem ti se u život!
Meni su nejasni ljudi koji dočekuju sportiste. Da smo uzeli zlato u košarci koja je naš sport pa i nekako, ali da dočekuju neke štefaneke ili milice mandić, pa serem ti se u život!
jebote, osvojismo 3 medalje (2009, 2014, 2016) na bazi kurca, ali stvarno.
2009 ludačko šutersko veče protiv slovenije, 2014 tri loše tekme direktnih rivala (neverovatna statistika kako su loše ti ljudi igrali te godine), 2016 pobeđeni hrvati koji stvarno ne umeju i jedna stvarno doktorska tekma.
Najbolje partijije kad smo pružali, 2010 i 2015 nismo uzeli medalju a tad je najviše trebalo.
Ne shvatite me pogrešno, ovako da osvajamo uvek lolo, ali ovo nije KONTINUITET, ovo nije POTVRDA SRPSKOG KOŠARKAŠKOG VICA, ovo nije SISTEM, nije DNK, ovo je user, ajde da ne budem 100 posto skeptik, ovo je 70% user a 30% muda i znanje.
Problem je što su to muda samo jednog čoveka. Pljuvao sam ga opasno, ali bez njega smo Finska. Teo magija.
Ništa nemoj da vas čudi ako nastupi duuuug sušni period. Ne može ovoliko da nas kenja u beskonačnost
Štime je za tebe član mense brt.
Odbranu smo odigrali solidno, ali napad kriminal.
Pa dobro, trebalo ti je tri posta da pocnes da se pravdas.
bogdan da je nogama šutirao bio bi precizniji
Niko se ne pravda, samo ti pokazujem koliki si imbecil.
Glavni, to ce biti igrali smo odbranu solidno, ali oni su igrali bolju
Ne reme, pravdas se, blamiras nas brt prestani
A i kad se zanemari šut imao je nekoliko krajnje imbecilnih dodavanja njima u ruke.
Saće Bogdan dati izjavu kako će sledeći put ući, a Bombas će da komentarise na Blicu sa "tako je bre majstore".
plus milijon
BB 0/7 za tri FG 2/12, i pet izgubljenih lopti. Ajoj nama ako će ovako da bude glavni igrač narednih 10 godina...
Ok, imamo krivca za vecerasnji poraz. Jebati morone
jebote, osvojismo 3 medalje (2009, 2014, 2016) na bazi kurca, ali stvarno.
2009 ludačko šutersko veče protiv slovenije, 2014 tri loše tekme direktnih rivala (neverovatna statistika kako su loše ti ljudi igrali te godine), 2016 pobeđeni hrvati koji stvarno ne umeju i jedna stvarno doktorska tekma.
Najbolje partijije kad smo pružali, 2010 i 2015 nismo uzeli medalju a tad je najviše trebalo.
Ne shvatite me pogrešno, ovako da osvajamo uvek lolo, ali ovo nije KONTINUITET, ovo nije POTVRDA SRPSKOG KOŠARKAŠKOG VICA, ovo nije SISTEM, nije DNK, ovo je user, ajde da ne budem 100 posto skeptik, ovo je 70% user a 30% muda i znanje.
Problem je što su to muda samo jednog čoveka. Pljuvao sam ga opasno, ali bez njega smo Finska. Teo magija.
Ništa nemoj da vas čudi ako nastupi duuuug sušni period. Ne može ovoliko da nas kenja u beskonačnost
Ne nego su krivi Simon (pogađa samo na +20) i Štimara. Mrš bre.
Realno, kad se povuče Teodosić sledi jedan Dragan Šakota period.
богдан да је остао на терапији дављења код Дула Душка још годину дана, сад би давао 30 поена у просеку и играо би у НБА, ал јбг лепше су паре
reme Stimac i Simon su nebitni ne blamiraj nas vise
Kapiram da će Reme jedno vreme totalno bojkovati američka piva.
али само тамна