Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Ma dajte, pa može svako da ima loše šutersko veče. Nije Bogdan Marković ili Jović, pa da nakon 2 šuta prestane, ako ne ulaze, a i ako uđe, još 2 i to je to. Ne poredim kvalitet igrača nego mjesto u reprezentaciji.

2. Đe nam ostroški vitez Bohor da zaštiti jadnog Bombaša od čopora hijena? :(

3. Ma dajte, pa može svako da ima loše šutersko veče. Nije Bogdan Marković ili Jović, pa da nakon 2 šuta prestane, ako ne ulaze, a i ako uđe, još 2 i to je to. Ne poredim kvalitet igrača nego mjesto u reprezentaciji.

Pa uvek mu nekako bude loše šutersko veče u velikim mečevima.
    Mada biće on koristan reprezentaciji svakako za one boranije od ekipa, da se ne umara Mačvan. lolo

4. Ajd ostavi Bómbasa kepecu pogani!

5. DULE JEBOTE BOGDAN U PRKNO I TO BOBIJEVOM KURČINOM

6. To upravo i pricam, sutnu 7 puta i promasio, nije se krio ko mutavi valjevac. Uhvatili se za jedno dodavanje Stimcu, sta kao Stimac je debil, pa sta koju picku materinu radi tu jel ga Bogdan doveo.

7. mutavi valjevac

Pičko.

Uhvatili se za jedno dodavanje Stimcu, sta kao Stimac je debil

Nije se krio prva tri šuta, posle je samo gledao da se otarasi lopte.

Nisi video dva dodavanja u ruke amerima uz najjadnije telefoniranje ikada?

8. BOBIJEVA KURČINA SE DIŽE SAMO U KUKURUZIMA A OVDE IH NEMA

9. Mislim da znam ko je bombas.....

10. Ok i sta cemo sad?

11. Lol, pa treba te gaziti zbog ovog "mutavi valjevac" i Bogdan bog stava.

12. Reme opet editujes post totalno si nesiguran u svoje stavove.

13. BOBIJEVA KURČINA SE DIŽE SAMO U KUKURUZIMA A OVDE IH NEMA

Bobi nežni div. Povredio ga Salov stav.

14. Ko zeli da cuje ciji je bombas dupli???!

15. Da li bi bilo bolje da je Vasa Micić otišao u Rio?

16. Ne nego editujem da bih dodao nešto što sam zaboravio da kažem.

17. Pa to je odlika nesigurnosti, pises nepovezano

18. To upravo i pricam, sutnu 7 puta i promasio, nije se krio ko mutavi valjevac.

Hahaha pa ti se dečko takav nub da to nema nigde. Jebač daj ubaci Bombasa u onu tvoju temu, zaslužio je. Skapiraj čoveče, on nam je najbolji šuter u ekipi, a večeras je silovao samo tako. Šutnuo je sedam puta samo za tri. Uspeo si da uporediš Bogdana sa čovekom koji nam je plej i kojeg su apsolutno u svakoj akciji udvajali. Izloguj se molim te, ovo nije čak ni smešno.

19. Da li bi bilo bolje da je Vasa Micić otišao u Rio?

Vasa Micić, Zvezdin Delavedova, umesto Bogdana? :D

20. sad sam se čuo sa saletom đorđevićem, pročitaće postove sutra ujutru, dosta je umoran sad