Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Laku noc dobri ljudi
Bjelica jeste falio ne može takav igrač da ti ne fali.Boban je pored ovakvog raduljice drugi centar jbg sad što ovaj igra samo za reprezentaciju ovako dobro to nikom nikad neće biti jasno.
Reme nisam ni napisao da je bio loš, već da je bio daleko od partija koje je imao do ove utakmice. Jednostavno su ga stegli kolko god su mogli (a mogu mnogo majke im ga nabijem) i normlno da ne može da odigra kako zna kada je pod konstantnim pritiskom.
Da je i treći brt, mnogo znači kada pored fizički poluspremnog Radulje imaš još jednog dobrog centra. A ako ništa drugo, Bobi ima mek šut i visinu, jebem ga.
Sve u svemu, Radulja bog.
Ne treba kukati za Bobijem, jer sa ove distance (srebro) je isti kurac igrao on ili ne.
Dušane mislim da nema nikog normalnog ko bi tvrdio da je Bobi trebalo da bude u reprezentaciji i da bude prvi cnetar. Naravno da ne. Najbolja varijanta kao rezrva za Radulju, a Jokića makneš na četvorku.
+1
radulju za četničkog vojvodu
Nisu ni Ameri bili toliko dobri koliko rezultat veli. Izvukao ih je nestvarni Durent i odličan skok.
Radulju možete da sretnete jako često u okolini Majstora za pivo u Bgu. Bleji mu tu negde Harli, čovek cirka i sprda se. Gospodin.
Je l' to Harli što ga je uzo u Milvokiju?
http://www.moto-berza.com/moto-vesti/zanimljivosti/miroslav-raduljica--najveci-fan-harly-davidson-motora-medju-kosarkasima/ Ovaj.
Mislim da ga je uzeo kad je igrao za Bakse, tamo je fabrika HD-a.
Istina je da svakog zabole za bombasevo misljenje i da bi mu pametnije bilo da se zauvek izloguje. Ne znam kome je on zanimljiv uopste sa svojim nubovskim komentarima. Totalno nebitan lik sto pokazuje njegova stalna borba za izrazavanjem svog strucnog razmisljanja o sportu i forumu uopste gde se svi samo smeju sta prica dok je on ubedjen da govori nesto mnogo pametno.
Pritom mi ne silazi s kurca nedelju dana i izgleda da mu je malo, dobice sta je trazio, postujem njegovu volju.
koliko je radulja uzeo u karijeri do sad? ne racunajuci 1.3mil u baksima
šta znam, nakupilo se. u kini je možda uzeo i više nego u nba gdje uzmu i dosta poreza.
Ne znam gdje je sve igrao i koliko je mogao da skupi, ali poslije milvokija je bio u kini, pa u panatinaikosu, jbg, bar još koji milion je uzeo. i čini mi se da je potpisao za emporio armani sada.
EDIT: nemojte guglati, nije fora, daj da odoka pogodimo koliko je radulja mogao zaraditi, a već ima harlija, radi tetovaže kod dosta skupog lika i ima sa kešeljom teretanu
Intervju od pre sto godina, ali daje uvid u to kakva je lobanja Radulja.
http://mondo.rs/a741169/Sport/Kosarka/Miroslav-Raduljica-sasvim-privatno.html
nije se bas opario u usa, posle poreza oko 900k mu ostalo, a verovatno je pola popio...u kini je imao slican ugovor kao u milvokiju...a kolko se placa kosarka u evropi to nemam pojma
ma pisao je on i neke blogove dok je još igrao u turskoj, čini mi se
Pa dobro, brt, i tu zarađuje nešto. To mu je jedini siguran prihod. Kapiram da ima i povremeno neki dinar od neke kurčeve reklame i tako to. Nemam pojma koliko je zaradio ovako.
Nije popio pola, mislim, on i Kešelj se uroljaju povremeno to svakako, ali i ja se uroljam jednom u nedelju dve, čovek je veliki ljubitelj krafta, a to recimo nisu piva od kojih želiš da se uroljaš. Čak sam pročitao negde skoro da je kupio neku mikro pivaru, ali sad ništa o tome ne mogu da nađem.
Nije Radulja sirovina, neće on propiti pare i spičkati sve na kurve i koks.
Ne verujem da je uzeo više od par milki. Recimo četiri, pet do sada u karijeri. Uzeće možda još jednu, dve, i to je to. Boli ga đoka, šta će mu više.
cuo sam da su mu matorci svejedno imucni...dobro ne sad neki milioneri, al neka burzoazija ovde...
ma nije uzo ni 5 milki, cenim 3,5-4 max....a nisam imo pojma da je bio u minesoti jbt sad tek vidim haha