Prijava

ovo mora da je telegraf izbacio ili kurir ili tako neko

najjaci komentar ispod videa haha

Ovom liku respekt, zabole ga kurac sta neko pise. Jednom sam silazio niz balkansku, i naletim na neku bakutu kako prosi, bilo isto ovako nesto hladno, nosim picu koju sam uzeo, mrtav gladan, pica na drva, jedva cekam da je zagrizem, i snimam nju, zastajem i ostavljam je njoj. Osecao sam se kao jebeni kralj, neverovatan je osecaj kad pomognes nekom, tako da znam kako se osecao ovaj lik.

Osecao sam se kao jebeni kralj

ovo mi vise lici similis simili gaudet ili ti na to da jedan rom pomaze drugom romu, a treci snima.

lik se ne skida sa dnevnika 5 dana...jebem ti takvo pomaganje

i to sve u fazonu ja sam jako skroman, moje nista njoj je sve, samo bih jos da napomenem da su moje mane to sto sam iskren, svima hocu da pomognem, sto sam osecajan i dobar, a o svojim vrlinama ne bih ja da pricam...

Moj drugar izvadio tri babe iz požara u staračkom domu prošle godine i pao u nesvest jer se nagutao dima. Zvali ga u Beogradsku hroniku da gostuje, odbio, parama hteli da ga obasipaju, odbio. E to je za mene parada dobrog dela.

parada dobrog dela se odrzava na dan hrabrosti

Parada dobrog dela kupa se

PRADA DOBROG ODELA

džDDDDD

S obzirom da su Balkanci toliko sjebavani zadnjih 30 godina poštenje poistovjećuju sa tačno vraćenim kusurom a čojstvo sa neabortiranjem čeljadeta iako je žensko.

Da brate. Trebali bi ti i ja da organizujemo u PG neku akciju da se čine dobra djela.

Npr. da drkamo kurčeve nemirnim psima, pa da poslije budu smireniji.

Ne brate to je glupo bolje bi bilo da drkamo jedan drugom i nudimo narodu besplatno rukovanje, držanje za ruku i slično. Kurčinjave ruke bi bile secret ingredient.

hehe pogledajte me ja sam anonimni dobar čovek o ne ipak nisam anoniman hehe odakle ovaj objektiv kamere nisam ga video hehe intervju za kanal sa nacionalnom frekvencijom pa može hehe ali ono, anoniman sam

Dobar uvod u pornic

Bohor navukao tipa iz Dubaija da plati Stevči faks

E to ja zovem paradom dobrog dela

Slicno... Ali ovo je ipak gore

spojite ovog lika i stevču nekako pls

E to ja zovem paradom dobrog dela

лоло

Lep gest. Treba nam više ovakvih.