U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Maro hahahahhahahhahahahahah
Bravo hahahhahaha
I ja sam bila radoznalo magare, pa sam kliknula, jebo me prst u dupe:)))
E Zeko, vrti malo u nazad. Okačila sam tvoju fotku ovde
na koju stranu
videla sam da si mi neki dan stavila đavola da se vrti, jel ta
Не кликћем јер не дајем минусе. А моја се разликује због зато. Мара да пише плагијате? Никад!
Koji neko dan. Večeras sam stavila
hahahahahhahahaha
Au, ja juče odlepljena, a večeras ti i Mara
ma mrzi me da tražim, imam pametnija posla
e žene, oćete nešto da vam kažem, živa istina, nećete verovati, a juče se setila
Не крекећи, Маро.
Ајде Зеко, ал да буде неки скандал, молим те. Кад не певамо бар да се саблажњавамо.
Убисте ми жељу за натпевавањем.
Ajde Zeko, zbori.
Oće Mara bluda
ne, nije skandal
e ovako, moj zeka se zove mara
ja imam inače 2 zeca, ovog ludog sa slike, njega sam ja dobila i donela ga iz cg kući pa su onda moji nabavili još jednog kunića da mu pravi društvo. i dali im imena mara i živko. mara je ovaj moj. ali ja ga tako nikad nisam zvala, i skroz sam zaboravila da se on tako zove, i juče mi palo na pamet da je ova tema specijalno za mare(vas)i da nije slučajno što je zeka tu, jer je i ona ustvari mara:))
Знала сам да је нека теорија завере. :)
pih, bolje da se nisam setila kako mi se zove zec
:)
hahahahahahhahhahaha
Jebu te Mare i ovde i kući
hahhahhahahhhahhahhahahaha
Немој да си таква. Ово ми је као на томболи да сам добила. :)
Koja bre tombola.
Bingo bre.
Zeko, moje saučešće. Mrtva si:))))))
odo da čitam neku def. i da spavam
ko vas šiša:)
maruljage nijedne
Лаку ноћ. И да знате и ти и Јана ако сутра нема певања сматрајте да сте изгубиле. :)
Maro, što joj reče laku noć, kad će da se vrati:)))
Ма знам. Мо'ш крпе да палиш не вреди. :)
hahahhahahahahah
Zeka ti je to:)))
Šta ćemo, no da trpimo dok ne prikoljemo.
ja sam išla da bacim jedan narodnjak na fejs, pa sam došo opet ovde, mrzi me da čitam definicije
prikoljem ti ja tu uškorenu repinu
igramo sutra, al posle 1