Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa Zeko ovo dole je plišani zeka ili šta već:))
а ја сам прави мекани и длакави:)
Znam ja da si ti Zeko mekan i dlakav... :-)))
не знаш ти ништа:))
Pa nauči me Zeko:))))
"Uči me Zeko,
karaj me.."
ovo je ona pemsa:)))
па кад неш да се упознаш како да те научим:))
е каро те бог лудог:))
Ko kaže, ko to laže:)))
Zeko, očiju mi ne sam znao da ćeš ti da budeš u kst:)))
Došo bi momentalno:)))
Što Bog da me kara ludog?
хахаха, ћути бре, ја сам питала ко ће ићи ти се не оглашаваш:)
A gde sam trebao da se oglasim?:)))
у победнику, тамо сам била питала, можда ти ниси био ту:/
е, немам струје у пм, једва куцкам у мраку
Nego zeko da bežimo odavde dok ne dođu Mare (Mapa i Kukumevka), ima da nam jebu sve po spisak što im se mešamo u forum:))))
и ја сам мара и оћу да им се мешам
а ноћас ће тек да им се замеша по главама:))
zeko..psssst ali ja se malo plasim onih zena..malo su se naostrile..da ne budemo jebane a?
јано иди у бећарце и види шта сам им спремила
vidla zeko
dodala ja neku budalastinu..cisto da razmrdam mozak :)
Спемујете а???? :) цццццц
voki brate ovo je spem tema,spemujemo svuda :)
kucica mare i mare koje ce se posle veceri ove misevi zvati :)))
hahahahaha
spamujemo, e bože
Спам спам спам, офтопик x 2!