Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
и ја волим мару муњу иако она мисли да је не волим:/
више:(
Ja maru munju volim vise od tebe :P
Iako se dovatila juce u nekom budzaku sa mojim bejbetom i nisam im ja trebala..al ako moj bejbe zavoli vise nju nego mene e necu je voleti! :)
Nisam ja isplativa za ljubav. Koštam bre.
Ajte more, šta vam je:)))
Znam ja da me volite, ali i znam da od vaše ljubavi i konji crkavaju:)
duvaj ga munjosavo
ja sam dobila naređenje od jednog moda da moram da te volim, šta ću, što se mora nije teško:))
jednom davno sam bio zaljubljen u predstavu o jednoj devojci, a ne u nju. Hvala Bogu prelezah je kao i sve decije bolesti...u svakom slucaju takva ljubav je emotivno neisplativa...bar je moje iskustvo takvo , ali uvek postoje izuzeci od pravila
Ajd sad nek mi neko objasni
Na ovom sajtu MENE optuzuju da sam zavodnica
A opet ovde je obozavana Mara Munja. Zivot nije nije nije feeeer
ups ovo nije zekina i moja tema! :O
jano, ovaj, ti si zavodnica samo u onoj tvojoj glupoj temi o nekakvim narcisima:p
aj se sad iskukaj malo na onoj našoj
zekana
sad bi napravila paprikas od tebe ali zurim
kuckamo se :))))
**
napravi od mojih brabonjaka, ukusni su
aj ćao
:čeka munju da se oglasi:
Маро, о'ш ти пустим нешто од Плавог Оркестра за казну? :))))))
Ево га и ја!
Волиш Плави Оркестар, аааа?
Oću Maro, ali ja njih volim tako da si me baš zajebala. ho ho
hohttp://www.youtube.com/watch?v=vr4npNKDIis
Aj da pevamo:)))))
Јеб'ли те они. Не могу очима да их гледам.
E ja mogu i šta mi možeš.
Ja sam pop sova a ne ko ti sva rok i galama.
П' шта? Шта се дешава?
De znam.
Uvedoše neke smradove i ostala sranja, a ja naravno ne mogu da nadjem de mi to stoji.
Za svaki novitet se ubijem dok skačim šta je:))))
Муњо, морају да се прате напредне технологије, молим те :)
Ваљда туђе дефиниције треба да осмрадиш или изљубиш.
Мени се ти смрадови уопште не свиђају, што сам горе и написала. Као да се посереш неком директ. А изгледа да тај кога си осмрадио и не зна да си ти. А ја то не волим. Кад одлучим да се посерем по неком онда му то и ставим до знања одмах.
Pa numem Pedja.
Ko som sam za to.
Nije da se ne trudim ali kad mi na vuki sve isto stoji i piše, de jebeno da nadjem te novitete?
grrrrrrr