Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Није читала, па није читала! Што сте вре досадни. Још увек иде у предшколско. :)
Ma gledala sam filmove, ali imena ne pamtim.
Vaša znam, jer ih pročitam.
Jedva se svog imena setim kad se predstavljam.
I kako sad da vas zajebavam, ako ne znam ko je ko iz filma.(((
Ево ја ћу први :) Ја сам Рон!
Ти волео да си Рон.
Добро ајде признајем! Нисам Рон!
gledaj ga opet :)
Јој, Вок, што се брзо предајеш. Куку мени, мораћу да те тренирам. :))))))))
Ма ја то само онако :) Иначе у дубини душе јесам рон :)
Bok hahahahahhahaha
:glea film:
;doći će sutra:
Што сте ми ви паметни. Обоје.
Maro ti s ovdje neki mudrac a?:)
Ја сам овде најгаднија. А то ти је боље него мудрац. Веруј ми. :)
Nego Maro.
Ti si moja gadnica, i je volim♥♥♥♥♥♥
u kom pogledu najgadnija?:))
Бирај!
Au!
:prati fabulu budnim okom sove:
uh kad se koriste uzvicnici stvar je ozbiljna :).....ma nemam sta da biram ja sam novajlija na ovoj temi :)
Не да ми се неког да ишакетам па то ти је. :)))))))))
:oladila se načisto:
Mara se smeje, a hladiša je dobar:))))
Шта си се оладила? Знаш колико пута заборавим да ставим смајлије.
А овај Хладиша је квариша. Неће да добије батине. :)