Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Liga pocinje u petak, pa ko hoce da se zajebava s ovim, imaju i nagrade nekakve
http://fantasy.aba-liga.com/
ko hoce u privatnu ligu nek se javi
IN кад се рег и направим
Oću ja
Cijene igraca djeluju koliko toliko korektne, sedmicna nagrada lopta i ulaznice za koji zelis tim za sledece dve tekme
Можда и ја будем саставио тим, мада појма немам ко је од играча у којој екипи и какав статус има.
Ja cu takodje vrv sastaviti neki tim al cu piciti sa njim do kraja sezone, sanse nema da pratim neke mulaomerovice iz zrinjskog kakva im je statistika
Ma daj bre aba liga, to je liga koju do kraja prate samo cedevita, zvezda, stevan i mlatoni xd
Tako je i prošle godine bilo pa se svelo na dva-tri aktivna igrača
Mada sam iskreno pomislio da igram jer ne znam u kojoj meri će usrati EL fantazi, a s druge strane što kaže ps, mulaomerovići, đoko šalići i žige dimeci, pa šta mi to treba u životu.
I ni ove godine nemam gde da pratim aba ligu, tako da sumnjam baš
Mada sve to što ima malu konkurenciju i kakve takve nagrade je primamljivo, šta znam
Napraviću tim verovatno, da pokušam u prva 3-4 kola da uzmem loptu. Ne verujem da ću izgurati celu sezonu.
Koje su nagrade? Jel ima neka ono bas solidno dobra pa da napravimo jedan tim u kojima ce trust mozgova najboljih fantazera da odere sve? Coa stop, somi stop
ps nagrade su ti
Po rundama: Basketaska lopta i dve karte za jednu tekmu u dva sledeca kola
Pobednik sezone: Bice gost ABA lige na polufinalu ili finalu (Ukljuceno nocenje u hotelu i karte za tekmu) dobice neki trofej i paket ABA sponzora
2. i 3. mesto za sezonu dobijaju trofej i paket sponzora
4. i 5. mesto dobijaju paket sponzora
Bice gost kod Tegija loolo
Ovo s loptom kao nedeljnom mi je gotivno, a ova glavna nagrada je sranje. Jedan meč i jedno noćenje, jadno deluje
Realno lopta je najjaca nagrada
Ovo neki trofeji i ostalo sranje obicno
мрзи ме да се региструјем иначе бих и у овоме био први
A ko su sponzori koji moj haha
Hmmmm ajmo se borit za loptu pitacu jel moze sa autogramom borisa bakica ili marinovica simbola aba lige ako osvojim
Samo Čeda Vitkovac
Kia, peak i spalding.
Kontam da dobijes jelkicu za kola, dres i carape
Spalding opet lopta cenim haha
Pa da, pise tamo
Nego engleski bem ih usta