Prijava

Tko je bre taj Zoran Kalezic hahahha

Nikolase sretan blagdan

како на хрватски а остало бре?

Što si to upravo blagoizjavio o meni nekrižu jedan

Tonečev i Kikeza ne znaju što nemaju. Oni ne znaju što nemaju, a ne mogu osigurati 2-3 milijuna za pojačanja i još 23 milijuna za plaće.

Devojke me neće. Nemam samopouzdanja. Ali s druge strane gledam na situaciju realno. Devojke imaju mnogo veću moc kad je seks u pitanju. Svaka devojka bez obzira kakva je i kako izgleda može da ima seks u svakom trenutku. To je činjenica. Nisu sve toga svesne doduše ali je tako. Likovi spopadaju sve redom i dovoljno je da neka negde izađe ili okači sliku na internetu i imaće pun inboks i telefon ponuda. E sad to je zakon tržišta tačnije ponude i potražnje. Svaka može da ima 1000 njih. Zasto bi ijedna htela mene? Nisam najlepši, nisam najzgodniji, nisam najbolji ni u čemu. Nema razloga da neka izabere mene kada može da ima mnogo bolje od mene. Kad muvam devojku imam osećaj kao da treba da prodam Yuga nekom bogatašu koji može da vozi Audija.

Nikolase sretan blagdan

*Nitkolase XD

Glupanderu, keva ti je provaljena, to ako si ti velio nešto za mene to je jedna stvar a druga stvar je istina. Što si ti? Bog, pa kad ti kažeš rečeno je, ne? Ti si najobičnija pičkica od metar i 20 kila kome bih polomio zube kao što sam do sad uradio mnogim takvima poput tebe. Milokliziš se čovjeku kojeg zovu biceps, to da znaš. A to za Šešelja molim te nemoj jest govna kao ni za Deretića jebali te Tadić i Čeda da te jebali pičko masonska prodana.
Sunt, što se tebe tiče, često se pitam kak to da uvijek doletiš poslije ovog idiota da ga obraniš pošto u izravnoj raspravi ne može sam izgararat. To kaj si velio da sam peder možeš samo preko interneta jer bi uživo brojao poispadale zube polomljenim prstima. TI ĆEŠ DRUGIMA LAGAT DA LI SAM JA DOMOBRAN SISO MALA poremećena? Pa za tebe sam Bog ŽOHARU jedan raspali i pogani. Daj ako si hrabar kaži gdje si pa se možemo nać, htio bih ti objasnit nekaj!

"Vukajlija predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže vulgarnosti i plagijat, ali zato čine duhovitu zbirku kreativnosti i lucidnosti svih svojih članova."

interfejs.tv | 25. Januar 2009.

Ko je bese snimio audio danskog decaka?

Original

Nema nama leka, ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.

Hrvatospik

Nemamo drogu, kad izađe posljednji, pusti ga van.

Nać ću te u Kragujevcu i iščupat ti grkljan.

дајте онај Јогуртарин о некој жени родом избосне

A U R O R A
U
R
O
R
A