Prijava

Другаров отац био тамо, иста искуства као што су већ наведена. Мислим да је аутор Фејд причао да живи у Словачкој, ако се добро сјећам, па ако га нахваташ Роки, можда најбоље њега да питаш

Он живи у Брноу, у Чешкама.

oni koji su izvadili neki papir,mogu da se snadju.to je namenjeno za ovdasnje slovake.ovi ostali uglavnom duvaju djoku.a to sto ide je teska sirotinja jer idu za sicu,a ta sica im je ogromna jer u njihovo pripizdini ni 100 evra ne mogu da namaknu.ko ima neke skole,taj njihov papir da su slovaci iz dijaspore i zna jezik moze da ima ok zivot.imaju pravo na osiguranje,staz,godisnji,rade 5 dana nedeljno itd...kada poplacaju racune,gajbu,osataje im kinta za solidan zivot.manje-vise.
glupu sirotinju jebu svuda,pa i tamo.

Пошаљи ми поруку, написаћу ти све информације које знам

Iz mog sela je otislo par ljudi koje poznajem povrsno iz kafane.

U kratkim crtama: Plata 2.2e po satu, spavas u adaptiranom garaznom prostoru, placaju ti 50% cene hrane u kantini (koja je naravno preskupa i taman to sto ti ''plate'' izadje na to da placas realnu cenu). Dosta njih je mislilo da ode na 3 meseca da radi 10 sati dnevno 6 dana u nedelji pa da se vrati s parama ali je fizicki neizvodljivo jer su pokretne trake dosta niske i vec posle 5-6 sati pocnu ledja da te bole neizdrzivo.

Sto kaze ps ''solidna nepreporuka''

Preporuka za odlazak, ali samo za osobe niže od 168cm, da ne objašnjavam sad zašto...

edit: a, evo objasnio papet master iznad

Preimenovati temu u: Sranje fabrike u Slovačkoj sa mesečnom platom 560 evra i posledicama po zdravlje, da li da odem ili ne?

procitah sve postove i nigdje ne nadjoh o kakvom se poslu radi.

naravno da treba da odeš ako ćeš biti direktor Dajmlera za slovačko tržište

o kakvom se poslu radi?

al ne obične nego digitalne maline

Ово је необично али дигитална малина

digitalna malina vise nego jota koin

“Za razliku od toga, ako proizvodite ono što ja zovem digitalna malina - ono što možete da prodate više puta. To znači da proizvodite softversko rešenje za globalno tržište. To je pakovanje znanja, specifičnog za neku oblast u softersko rešenje koje onda može da se prodaje i može da se prodaje ne jednom, nego deset ili 200.000 puta, zavisi od toga koliko se ga dobro napravili i ne postoji taj limit zarade”.

Nije lose al ne da se ode za stalno, nego tipa 7-8 godina da se namknu pare sa kojima posle otvoris kiosk brze hrane kuci i propadne ti za manje od 7 meseci

Nije lose, beres voce ili lepis traku na ekran televizora i samsungovoj fabrici I KO JE IZVRSIO PRIVATIZACIJU U SLOVACKOJ!?!
Ja znam jednog, dvaput je isao po mesec dana i dvaput je pobegao nazad pre vremena.

Ја познајем једног, не знам појма де је радија, нека фабрика наравно, био је 2х, сместио се у собу он и цура његова, радио је фазон 3 дана ради 1 не ради итд. 3 месеца био сваки пут чини ми се чуо сам да је узео мање од 1000 ојра. Више неће ићи колико знам јербо му нису вратили сведочанства дипломе итд на време.