Prijava

Ovde ću ponekad objavljivati svoja i tuđa istraživanja i zapažanja koja ukazuju na to da su naši daleki preci jeli silisajbonske gljive i pod njihovim direktnim uticajem razvili mozak sa najvišim nivoom serotonina od svih organizama na planeti Zemlji. Molim moderatore da ne zaključavaju temu jer nije sprdnja niti trol tema već jako ozbiljna stvar i ovim putem želim da uvedem Vukajlijaše u dimenziju realnosti o kojoj možda nikad nisu ni sanjali da je moguća zbog toksičnog uticaja kulture i društva u kojem su odrasli.
Kao uvod postaviću ovaj video:
https://youtu.be/Nxn2LlBJDl0

gospodin Triforce, sef kateddre pseudo-nauka cekaonice, teoretski razlaze pobedu gosdpodina Super Maria nad Sonicom zahvaljuci pecurkama. 2018 colourized

https://image.prntscr.com/image/CyQ9D3pRQm2S9aOAbsE6CQ.png
Ovo je veoma jak dokaz u debatama o tome da li se ljudski mozak razvio pod uticajem magičnih pečurki i kako uopšte komunicira sa njima.

isto kao sto su ebro i ibar dokaz da je pirinejsko postrvo bilo nekad srbija.
u ovu teoriju verujem iskljucivo jer Vas smatram za postenog mladica, a
u organskoj hemiji ima VEOMA mnogo jedinjena slicne struture, a drasticno razlicitog nastanka i svojstava

Ja sam negde davno čitao da su ljudi razvili apstraktnu misao usled jedenja istripovanih pečuraka. Ustvari da smo jeli neka pra-goveda koja su jela te pečurke, pa smo preko njihovog mesa unosili taj trip u sebe i tako istripovali mozgove u ovo poimanje stvarnosti kakvo danas uzimamo zdravo za gotovo.

Samo mi nije jasno - kako to da onda ta pragoveda nisu prva razvila apstraktnu misao?

(Sasvim je moguće da sam izmešao postojeće i nepostojeće činjenice nakon dugog niza godina pod dejstvom raznih oplemenjivača misli).

Pa mozda i jesu, nego su ih sve pojeli, pošto je sigurno bila velika potražnja. :)

Ozbiljna je ovo tema. Ako ne odlučujući faktor, sigurno jedan od njih je bio i tripovanje na pečurkama, u svakoj kulturi su postojali rituali čiji je cilj bio pomeranje granica svesti, da li putem opijata ili nekim ritmičkim trans plesovima, ili kombo ta dva.

mozda su jeli neki nasi preci, ali sigurno ne toliki broj njih ni u tolikom vremenskom intervalu da bi zbog toga natsali ljudi.

Ako ne odlučujući faktor, sigurno jedan od njih je bio i tripovanje na pečurkama, u svakoj kulturi su postojali rituali čiji je cilj bio pomeranje granica svesti, da li putem opijata ili nekim ritmičkim trans plesovima, ili kombo ta dva.

https://youtu.be/XOMT3bRJXOo

hahah do jaja kad pustim i jedan i drugi odvojeno

Ovi k'o da su jeli neke pečurke što ljude pretvaraju u majmune. Što bi rekao bombaš, donja berba.

te kulture koje su sirile svest pecurkama su vec sacinjavali ljudi, jer su kulture.
gdin Triforce hoce da kaze da su nasi preci postali ljudi, jer su jeli pecurke, ako sam dobro shvatio

Sad videh da si editovao Che Vu, hahah.

zelim samo da kazem da vikinzi nisu jeli pecurke i nisu postojali oni brzrkeri sto svi govore o njima, berserker je nesto najslicnije megdandziji kojeg mogu da unajme strane koje vode neki spor koji se mogao resiti bitkom 1 na 1

Da kandidar, nego kontam zadržalo se to u svesti da tako treba, da bi dalje prosperirali.

Čari c/p na pametnim telefonima :)
Da li su pametni telefoni nastali tako što je Nokia jela pečurke?