Sirotinjska spika II

1. Pošto moram da opravdam titulu kralja teme socijala

Уз куповину робе у износу од 500 динара стичете могућност да купите Добро хлеб по цени од 1 динар. Максималан број хлебова по рачуну је 5

2. Испливаш мало около и уђеш на Штранд, не мораш 50 динара за улаз плаћати....

3. Неко окупљање је тамо, биће бесплатног паприкаша....

4. al ce mi kicma platiti na bausteli u njemackoj zbog ovih kikseva

5. Ma ko se obogatio u kladionici? Lopatu u ruke i bog da te vidi

6. Gušite temu najstrašnije

7. au koliko sami sebe pljujemo, prosto nam ne treba Niko vise da nas pljuje i mrzi

8. Ubili debilkoi jos jednu temu

9. 100 strana prva tema 100 strana druga tema, mozda je vec ispricano sve

10. Hajde komšije, pa se vidimo u finalu, da vidi svet kakav se fudbal igrao u SFRJ.

11. komsinice jel imas da mi pozajmis 100 grama secera treba mi hitno..hahaha

12. Nemoj sine pice u kaficu da pijes za te pare mozed koka kolu od 2 l da uzmes i kusur da ti ostane

13. Ne kladim se, sladje mi je pogađati tačne rezultate na Viberu i osvajati besplatne stikere hehe koliko malopre osvojih jedan sa jednim kolačićem što ima svoj razvijen život neki i priču

14. Ma ja to samo da bih imao šta da pratim uveče.

15. Ajd idemo na rulet izvalio sam ga kako baca uzecemo pare

16. Hahaha tako se postaje i ostaje sirktinja

17. Batalio sam rulet i sad igram samo ponekad iz zabave, i to ako dodje popijem pojedem popušim i ćao

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.