Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja kad nisam pri parama, imam jedan kondom a treba da jebem dvaput, nakon prvog puta ga na cesmi operem i moze da tera heheh
(ovo sam cuo stvarno)
Vunene carape zimi greju leti hlade
(i ovo isto)
Jesi čuo novu pesmu od Marčela?
To za vunene carape je klasik i velika istina.
Lol sig greju leti na 40 stepeni debele vunene carape aj ne lupaj, kontam da si se pronasao lolol
Probaj na golu nogu, ako obuvas preko pamucnih, amater si gamby
ma šta brate dobra je i windows lumia, šta da menjam za šaomi
Nista nije bolje od pive ispred prodavnice
Ma viski, to je sve hemija jeboimmateramericku
bolje da naručimo iz Rome, tamo uz picu ide kapkejk gratis
Ma pušio bih ja francuski Gauloises, nego se zbune prodavačice kad im tražim, numeju pročitati, York sa 25 cigara prava stvar.
Mislim da je razlika 10 din fazon
Gauloises govno inače batke
10 dnara a 5 cigara plus, pa gde ćeš više na ovu krizu?
Edit, da, da, na Gitanes sam mislio, greška u koracima, tim pre što to i nema da se kupi više majku mu jebem, pušio Gaga Nikolić svojevremeno šmekerski
Žitan je već druga priča
Pal Mal bolji od Marlbora
MA kupujem duvan jer mi drago da motam
Belo meso i pašteta isti kurac
оф топик
- имате ли житан?
- па то има само у задруге
Stanija je krš riba
Ma S9 je bre precenjen telefon nisam lud da dajem tolke pare, meni ovaj AZUMI vrsi poso