Alkohol nije preduslov za dobru žurku

1. Tema za nas sto ne pijemo alkohol, bar ne nesto redovno, ajde onako nekad u drustvu, ne pravimo neku razliku izmedju tuborga i hejnekena npr, jebe nam se tacno za to.

Ne znam o cemu cemo tacno pricati na ovoj temi ali neka stoji leba ne trazi

P.S. Bravo sokovi u limenci su desetka, bas top sok

2. Probaj coca colu u limenci

3. Ima u maksiju(valjda) u staklenoj da se kupi

4. U bosni nema cini mi se xd

5. Jel govorimo samo o napicima ili o činiocima dobre žurke? Meni je bitno da bude žensaka. Nekako se promeni atmosfera u sobi kad su tu.

6. Nema, ima samo na filmovima

7. A od napitaka volim šveps tangerine

8. Ja kad sam bio mali ja i tata ispred prodavnice pili kolu u staklenoj flasi ona povratna ambalaza, nije pio alkohol nikad i mene je odgajao tako. A tacno ima neki smek bolji kad je u staklu. Inace da ne serem sad, kad se pije ja pijem, nema tu sta, ali moze lagano da prodje 15ak dana da ne okusim pivo

9. Kafa (domaća) kao kamen, jutarnja ona - kafa - kafa - espreso - kafa - espreso i guarana - guarana kombinacija jebanje majke ne mogu da stojim sad od umora i neispravan sam kao konj ovih par dana a sad imam utisak da se sve ovo gore sabralo i da mogu još pet dana ovim tempom

10. Preporuka za neki sok do 10 000 dinara

11. E a najgore kad je recimo mnogo muskaraca tipa 5+ a samo dve ribe i to obe lose, pa se zbog njih promeni atmosfera u sobi a opet nemas nista iz njih kad nisu za jebanje

12. Prodaje li ko kakav sok

13. Najbolje iskuliram uz guaranu i pljugu, to mi je bas top

14. Bolje da si cutao samo i pravio se lud

15. Od zove

Najgore kad je neka bleja pa ima jedna riba pa se onda dvojica idiota prime i utrkuju pa ona istripuje picizam neki pa krene da se folira dodje mi da im svom troma nalupam samare sto nas maltretiraju debilskim ponasanjem

16. Ma.tad najbolje ti ustanes i odes u wc. I ona ustane i krene za tobom i pojebete se u wcu i vratite se.a ovi muvatori se sjebali i piju sokove
    wc zakon

17. Sto kaze jedan moj drugar stariji, bile tu neke ribe dosle sa sela primile se na pricu, odem do tempa kupim flasu jegera i 4-5 guarana, posle druge guarane ova jedna mi je vec pusila

18. Najbolja žurka kad si jedini ti strejt, a ostali se poubijaju od alkohola. Nikad se nisam bolje proveo.

19. najgore je kad je pet riba i šest likova na žurci i tri lika muvaju dve ribe, a wc samo jedan i one tri ribe sede unutra satima i onda moraš da sereš u gaće

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.