Vukajlija Sp 2018 Fantasy

1. Ne stavih Lingarda picka mi materina ali ubacicu ga

2. Ja razmišljam koliko sam se sa Grizmana zajebo što sam ga prodao da bi ojačao vezni red a imam neki osećaj da će biti najbolji strelac prvenstva i sem njega još su mi Nemci dilema Werner u napadu ili Draxler na sredini ne mogu obojicu jbg.

3. biću vrlo tužan ako grizman poludi, tako da moram večeras da preosmislim tim i ubacim ga nekako

4. Grizman je tako 2016 koji vam je kurac ljudi

5. samo mbape prevara stara

6. Brat levandovski ce vas jebati

7. како бедну репку имају енглези, ђе Руни, ђе Џерард, Лампард, Кин, Рио, Сколс

8. Od engleza bukvalno ne treba dirati ništa sem kejna, eventualno ali/sterling mada mislim da ima boljeg izbora za veznjaka, gore fađo pomenu nemačku dilemu draksler/verner, isto se i ja pitam, mada sam za sad sa drakslerom u veznom redu

9. Doduše šta ja serem ja sam jutros mozgao i mozgao i završio na kraju sa lovrenom i ljajićem u timu, haha

10. Kako nema bre meni dele ali prva postava

11. Ja sam od Levandovskog očekivao prošlo ep da će silovito da se ispiša po svima imao ga od početka kao kapitena i ne sećam se jel završio prvenstvo sa nula ili jednim golom samo sad ga izbegavam pušti đaola a za Dele Alija svi kukaju kako je kurčina kad igra za reprezentaciju ali i ja imam osećaj da bi trebalo da bude ok na ovom sp možda ponajbolji od engleza uz Kejna. Al kršina im sastav stvarno biće blago jebani u osmini ili brutalno jebani od strane nemaca u četvrt.

12. Eriksen/Isko, glavna dilema veznog reda, za sad nemam nijednog pirinejskog ciganina ali nezahvalno je ići tako jbg

13. Isko bi mogao baš baš da ispiša fino i vrlo verovatno i hoće ali prvu igra sa portugalom jbg i iz istog razloga bežim i od ronalda sad, ali eriksen je bog i batina tamo a meni deluje kao da danci mogu nešto više da naprave

14. Ušao u ligu i oformio brutalan tim

15. Koga od rusa vredi stavljati?

16. Valerija Karpina xd

17. Englezi su jaci nego ikad

18. Mbape se povredio oca mu jebem, ode cjela koncepcija niz bascu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.