Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
https://www.youtube.com/watch?v=iiQy5HXsPQI
Неко кад ставља у исти кош ову двојицу и ону двојицу дегена, истог момента кад их назову реперима дође ми да плачем ко стриц да ми умро
Pa i ja se slazem da se ne mogu porediti VIP i ovaj dvojac. Nije to isti fazon druze, ovi su komercijala koja je na zadnjem koncertu u Sarajevu uzela fazon 240k eura za noc, dok je VIP ozbiljna rep prica koja po svojoj prirodi ne moze da okrene velike pare na ovim prostorima
шта ретардирана маса воле да слуша то се пумпа , код нас је проблем што сви хоће као тај вајб клубови ово оно кокс и те глупости и онда дођу ови и они морони као ова двојица и из шуме дођу у шуљу и као само бахато фазон , друго је време кад је ВиАјПи и остали хц људи харали сценом јер је тад била немаштина после ратова бомбардовања и онда су имали о чему да репују све то иде једно уз друго па омладина како се срозава у том времену и све шта нам се тад дешавало , данас се заборавило на све то па само весело , клинке нам се данас пале на клубове и кокс а кући се цепа паштета то мора да се виде неке марке шта се носи мора да се види да се има , позадина целе приче око ово двоје , млате кеш на текстове које су благо дебилни и пуне сале наравно истим тим дебилима као што су они, кад би нпр. Александра Радовић дошла да наступа у муслиманском делу Сарајева одма би је називали српском курвом , роспијом ово оно а кад ови дођу овде и после јавно иснесеног коментара како треба вешати Србе дочекујемо их на велика врата и наравно Таш је пун , мало сам отишао далеко ,неко ће да ме осуђује ал боле ме курац
Aj ne seri, bukvalno sam pročitao ovo do Aleksandre Radović nadajući se da nisi klasični nemač pojma. Aj ne seri pevala je Marija i Aca na istim mestima gde i ovaj dvojac pa su dolazili ljudi. Izbriši iz glave to da Sarajevo nikoga ne voli, jebao te Nele i glupa propagandistička priča klasičnih srbendi koji nisu makli dalje od Loznice. Više sam bio u Sarajevu i Zagrebu nego što si ti osvanuo u sopstvenom selu, ne prosipaj šuplju priču bar meni koji sam svetski čovek i obišao 40 država. Lep pozdrav
stvar je zdravog razuma i minimuma dostojanstva nemati pojma o kome pricate, a kamoli raspravljati o toj nazovi muzici... ove farma nakaze mogu prodati bilo sta samo teskom retardu i nemacu pojma, ortodoksnoj seljacinj ili detetu ispod 13 godina. Ako ne spadas u neku od ovih kategorija, a uhvatis sebe da gledas na spodobe o kojima se prica u ovoj temi bilo kako drugacije osim sa osecajem gadnog prezira i nagonom za povracanje kombinovanim sa sazaljenjem - idiot si. Bez izuzetka.
Dakle idiot ne spada u kategoriju teskih retarda? Hmm
Pa ne bas, ali ne ocekujem od nekog ko slusa rasta da razume te podele.
Bitno da ti nisi ni retard ni idiot, jos samo padeze da provezbas malo i bombona
ti bi ocigledno da se svadjas nesto?
Pa ne, samo da pokazem da nisi merodavan da ocenjujes kvalitet Raste
ne treba nikakva merodavnost niti poznavanje materije da kažeš nebitna ciganštura koju mogu slušati retardi i učenici osnovne škole - u pravu budeš 100%
Rasprcava te Gambi na proste činioce, al' je tvoj problem što si istripovao prebitnost, pa si počeo da odbijaš činjenice i da kažem, zaključak o tebi se može izreći u stihu Čole- ti živiš u oblacima, mala
gej lobi se koprca vidim, bice batina ko na paradi
Aj da izadjemo Gambi i ja pred vas koliko vas ima, jel smeš pičko?
Samo se identifikuj, da znam do koga da se probijam
Izvini bobe ali imam bitnijih stvari u zivotu od toga da se bijem sa prslim matorcima sa neta
A bombas ako ne znas padeze kako mozes nekog da nazoves idiotom? Kao kad bi mesar isao i dijagnostifikovao mentalno obolele, nisi merodavan
Inace da imas iole muzickog ukusa prepoznao bi kvalitet ne samo Raste, koji je broj 1, nego i Bube i Jale takodje
Bob ROck aka Jahtung aka Roberto Rocchi aka 140 + naloga mesecima traži i nudi kurac po sajtu vukajlija.com, imajući pri tom nesebičnu pomoć mlađanog gambija. Pozivam mlađahnog Milosa G. da se izjasni je li gej ili ako želi da postavim slike neke njegove pa nek vukajlijaška javnost da sud. Što se tiče Bob Rocka, nije nikom tajna ovde da je u pitanju očajni homoseksualac koji će biti pretučen.
Ko je Miloš G. i zašto se ne izjašnjava?
Gambi, ako ti je gajba van kruga dvojke, ne planiraj me
Mislim, sa tom količinom kurčenja, iznabadamo bombija ili nas nema