Kutak za hejtere

1. U najmanju ruku sam ocekivao da cu biti obavjesten kad se i na koga baca hejt.
    Sem ako niste bacali hejt na mene 0.o

2. Golube, trebao si poslati PVT

jbg, javi se za sledeci napad...do tad hejtuj ko i dosad
    -------
    p.s. mozda su zakljucali temu ali vi nastavite da mi pisete na PVT, napadi ce se nastaviti

3. sose grozan si.ja kao hejter usamljeni jahač odmetnuću se od ove grupe hejtera koji su se sakupili da budu jači i samim tim omalovažili samoću i bol koju svaki pravi hejter nosi u sebi!stidi se! :)

4. razumem te sevaste...ali jel ti mislis da je vise ne osecam bol!? ti mislis da covek koji pripada nekoj zajednici ne moze da bude usamljen!? o veruj mi moze sevaste...ja verujem da ce se jednog dana u nasoj bandi roditi najusamljeniji i najnesretniji hejter decenije, a mozda i veka...toliko usamljen da niko nece moci posvedociti o njegov bolu i hejtu

5. Nemojte da palamudite.

6. nije me bilo neko vreme, primio sam puno PVTova, sutra krecemo

7. cekaj...ako ja procitam tvoju poruku koju si napisao pre tri dana...jel treba da krenemo sutra...ili prekljuce?

8. Pocni odmah,posle cemo da razmisljamo :)

9. da se i ja upisem u klub

10. Sprema se udar kakav se jos nismo imali..jbg, zrtvovacemo i nase bodove ali tako treba!

planirajte da u naredna dva dana svakom clanu uzmete bar 50 bodova, niko nije siguran

11. ja nisam hejter po prirodi, ali mi se jako svidja ideja zajednistva...masa moze da srusi sve, jebes muda...jes da DZL voli da hejtuje nove clanove, i ja sam nov , ali ako treba mozete i mene...

stojim na raspolaganju sto se tice drugih...

12. Jel mogu ja ovde da hejtujem Barselonu?

13. Možeš da hejtuješ Everton :)

14. Povuci me,nasmejani misu :)

15. Увалим ти пишу!
    По свим темама ширимо заразу.

16. ovo je sraman forum i veliko brukanje jedne divne stvari kao sto je hejt.
    plebejci

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.