VMRO-DPMNE

1. Jel ovo zvanicno najgluplja skracenica na svetu ili postoje gore?

2. bivsi modovi najveci spemeri foruma
    aloooooo

3. Nećeš mi verovati, ali sam bio upleten u njihove radnje ovde dole, ovo povodom bojkota referenduma za menjanje imena.

4. sta, hteli da menjaju pa nisu?

kako skandiraju na mitinzima, dal stvarno nesto tipa VMRO-DPMNE VMRO-DPMNE!

5. Vemea najgluplje izgovoren akronim ikad. Hvala vrelim momcima što su mi otvorili oči po ovom pitanju.
    https://www.facebook.com/vrelimomci/posts/284351475524222

6. Interesantna je priča o njima.

7. u, da... ve me a. neko reko infrakt i ostalo tako

8. dzej vi si valjda, nisam cuo da ga zovi dzi?

9. al brate makedonski nacionalisti... ko americka zelena stranka

10. Dži se govorilo masovno.

11. a dobro, vi sa nz volite tako. i ti bi trebao da promenis nadimak u Chi-vi :)

12. Што се тиче скраћеница. Не волим нешто претерано и глупе су ми помало оне енглеске скраћенице типа "ikr", "idk" или "btw" када видим да је неко користи.

13. Idk znači idukurac ili šta

14. Idk - I don't know.

Meni su preglupe i one LGBTQWERTY, svaki dan sve duže.

15. убедљиво - аапепе

- Конобар, шта је ово на рачуну АПП
    - Ако прође прође хехеее

(може комотно и у сиротињску)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.