VMRO-DPMNE

1. Jel ovo zvanicno najgluplja skracenica na svetu ili postoje gore?

2. bivsi modovi najveci spemeri foruma
    aloooooo

3. Nećeš mi verovati, ali sam bio upleten u njihove radnje ovde dole, ovo povodom bojkota referenduma za menjanje imena.

4. sta, hteli da menjaju pa nisu?

kako skandiraju na mitinzima, dal stvarno nesto tipa VMRO-DPMNE VMRO-DPMNE!

5. Vemea najgluplje izgovoren akronim ikad. Hvala vrelim momcima što su mi otvorili oči po ovom pitanju.
    https://www.facebook.com/vrelimomci/posts/284351475524222

6. Interesantna je priča o njima.

7. u, da... ve me a. neko reko infrakt i ostalo tako

8. dzej vi si valjda, nisam cuo da ga zovi dzi?

9. al brate makedonski nacionalisti... ko americka zelena stranka

10. Dži se govorilo masovno.

11. a dobro, vi sa nz volite tako. i ti bi trebao da promenis nadimak u Chi-vi :)

12. Што се тиче скраћеница. Не волим нешто претерано и глупе су ми помало оне енглеске скраћенице типа "ikr", "idk" или "btw" када видим да је неко користи.

13. Idk znači idukurac ili šta

14. Idk - I don't know.

Meni su preglupe i one LGBTQWERTY, svaki dan sve duže.

15. убедљиво - аапепе

- Конобар, шта је ово на рачуну АПП
    - Ако прође прође хехеее

(може комотно и у сиротињску)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.