Tema za pušače i pušač'ce

  1. Najlakše je reći jbg i tako lako dići ruke od svega.

  2. Ja sam jednom pušila šest meseci fazon i prestala dabome. Zabavno je recimo prva dva meseca, posle te zarobi navika i postane teret za budžet, i nebrojeno puta se zateknes s napola dogorelom cigarom i pomisliš "fuj jbt ne želim da završim ovo, šta će mi ovo u životu". Prve koje sam pušila su bile laki strajk koje su mi postale odvratne nakon što sam otkrila sivi/plavi winston. Najgore su one tanke dugačke slim, ne mogu da se setim koje sam probala, samo da ne možeš da povučeš dim od ogromnog filtera.
    e da, jednom mi je drugarica dodala smotanu virdziniju, ja mislila džoint i držim je ko džoint i reko brt onaj malopre je bio ok ovaj nešto nema efekta lol

  3. Ma sve i Nebitna da si, na prvi šaljem te taxi
    XD

  4. Bohore, ne gledaj me tako ne, oči boje prevare

    http://i.imgur.com/B7Vc5VY.png

  5. Slika sad kad je ovakva vrljav sam poprilično. A vrv i kad je onakva haha

  6. A duša. Jeste anđele. Prelepo izgledaš XD

  7. Laku noć. Vidiš koliko je lepše kad odemo na spavanje da se slažemo nego da se ne slažemo.

  8. Koji sam Gonzo...

    Znači tako Nezaboravna :(

    Lololo. Koja ironija: radiš kod Vučićevića a sinonim si za ne biti u toku.

    Prove platićeš mi za ovo lololo

    Stvarno radi kod Vučićevića? Sad sam se razočarala.

    Ma loži te Forget i dalje sam u Žurnalu, nego udara zajebanciju zbog jedne dijabole na sajtu. Kakav crni Vučićević, kod njega ne bih nikad radio.

    A da budem baš oftopik, što se tiče pljuga samo lagano. I onako sam smanjio od kako mi je žena zatrudnela, pa palim samo kad sam van gajbe i mogu vam reći da mi to sasvim odgovara. Pakla mi sad ide na dva dana.

  9. Pa kad sam karakter čitavih 20 minuta :)

  10. Gonzo ne odgovara ti to nego si Papučić XD
    Forget zato smo toliko zajedno bebo :-*

  11. Izvini onda, Gonzo :)
    Haha, da, Boh :)

  12. Gonzo ne odgovara ti to nego si Papučić XD

    A jebiga Bohore, taj bebac je sad najvažniji. Mada me zasta ne ubija to, jer nisam nikad ljuštio po dve pakle dnevno.

    Izvini onda, Gonzo :)

    Da ti pravo kažem, iznenadila si me što si uopšte poverovala Provu, on je stari provokator.

  13. Pazi sad podatak. U Norveškoj deci u obdaništu ubacuju u hranu bakterije da bi im stvorili imuni sistem jer su do 4 godine roditelji držali decu pod staklenim zvonom fazon u sterilnim jebenim kućama i sad deca nisu otporna ninašta. Kao tovni pilići.

  14. Gonzo, ne slušaj ga, videćemo njega za koju godinu :)
    Ma, otkud znam, al' reko' ne bi ti valjda spao na tako niske grane :)

  15. Pazi sad podatak. U Norveškoj deci u obdaništu ubacuju u hranu bakterije da bi im stvorili imuni sistem jer su do 4 godine roditelji držali decu pod staklenim zvonom fazon u sterilnim jebenim kućama i sad deca nisu otporna ninašta. Kao tovni pilići.

    U ovo verujem jer ima roditelja koji decu pokušavaju da odgajaju kao u jebenoj apoteci. Ma marš u pičku materinu bre, pustite decu neka trče, neka padnu, naprave neku modricu, a ne da ih čuvate kao da su od kineskog porcelana majke vam ga nabijem.

  16. Baš ta priča. Dok spava nema šaputanja, neka radi tv itd itd

  17. Boh, razočarao si me tom cigarom, a bio si mi neka vrsta uzora. Neću više svraćati na ovu temu, jer ja sam nepušač evo dvajes dana već poyy!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.