Не не није КОСМПОЛИТА АСАМ ТЕ ЗАЈЕБО нема то везе са тобом, ништа лично, ајде оћеш да видиш мој карактер?
Ево трајнуј ме као бомбаша, па скини бан после типа 40 дана, и ја се нећу појављивати? Ето оћеш карактер да ти покажем ето предлога.
a mora ban na četres dana?
pre više godina je bombas sam otišao i nije ga bilo pet godina. kakva je to muškarčina...
a ti, pičko, ne možeš sam da odeš ni na jedan dan
ne isplati se da praviš sranje da bi dobio ban, tako onda nećeš moći da se vratiš
vuzi, umesto što bežiš od mordosa, probaj da mu pružiš ruku, popričajte, čitaj njegove definicije da naučiš da pišeš
jel mora odma da se vatamo za ban majku mu
Пробај ти да пружиш руку ауторима са којима си у рату значи сваком јел, ја сам прочитао ено као што оцене говоре много дефкица, па чак и његових и свих осталих активних чланова овде, ватамо се за бан, прича са њим ми неће обрисати ПВТове.
Трајнуј ме.
Нва брате што одједном тражиш бан, а кукаш када те банују на 0 дана? Игнориши сваки ПВТ, ако долази од неког кога већ не волиш или ти не прија или слично томе.
Ако немам приступ сајту, онда га немам до краја, а то подразумева трајни, јербо би можда могао ући на КК ФК Цзв тему и нешто постовати, а ако уђем видим бедне пвтове дебилних болесних људи из наше заједнице, и изнерирам се.
ne, očvrsni, idi sam, snađi se
ako te pusti ovo do sutra, ti dođi, nikom ništa
Добро, видећеш да ћу бити банован, хтела ти то или не.
uf al si mustra
sad namerno napraviš sranje i kao AHAHAHAH KOSMOPOLITA AL SAM TE ZAJEBO
jadno je to malo. sve zato što si preslab da se sam odjaviš na 24h
Не не није КОСМПОЛИТА АСАМ ТЕ ЗАЈЕБО нема то везе са тобом, ништа лично, ајде оћеш да видиш мој карактер?
Ево трајнуј ме као бомбаша, па скини бан после типа 40 дана, и ја се нећу појављивати? Ето оћеш карактер да ти покажем ето предлога.
a mora ban na četres dana?
pre više godina je bombas sam otišao i nije ga bilo pet godina. kakva je to muškarčina...
a ti, pičko, ne možeš sam da odeš ni na jedan dan
ne isplati se da praviš sranje da bi dobio ban, tako onda nećeš moći da se vratiš
Ма јест карактеријална громада јуноша шта све није Бомби, а ти пичко не можеш да стиснеш једно дугме него мораш да се свађаш.
vuzi, umesto što bežiš od mordosa, probaj da mu pružiš ruku, popričajte, čitaj njegove definicije da naučiš da pišeš
jel mora odma da se vatamo za ban majku mu
Пробај ти да пружиш руку ауторима са којима си у рату значи сваком јел, ја сам прочитао ено као што оцене говоре много дефкица, па чак и његових и свих осталих активних чланова овде, ватамо се за бан, прича са њим ми неће обрисати ПВТове.
Трајнуј ме.
Нва брате што одједном тражиш бан, а кукаш када те банују на 0 дана? Игнориши сваки ПВТ, ако долази од неког кога већ не волиш или ти не прија или слично томе.
a ti i mordos ste u ratu? ne verujem ti
on možda samo oće da se igra, poslao ti malo sličica, a ti odma vadiš oči
Немам ништа против овог Мордосс Кол типа, штавише, да се оградим ето.
Хаха фино се поклопило ово моје, нека шаље теби сличице па се играјте и Мордош и овај Чмарчак тип.
vuzi, evo da skratimo
nešto ti ne odgovara? odjavi se
И прекини да ме провоцираш бедним репликама него притисни бан гамб, кад дође казан и намести Певетеове ја ћу тражити одбан ето.
ahahahaha al zašto ne možeš sam da odeš ako te toliko nervira ovo, šta te koči
Ја плаћам порез да би ти гушила о одјављивању са сајта, сви су добили трајне кад су тражили и ти сад овде глумиш светицу?
Ако немам приступ сајту, онда га немам до краја, а то подразумева трајни, јербо би можда могао ући на КК ФК Цзв тему и нешто постовати, а ако уђем видим бедне пвтове дебилних болесних људи из наше заједнице, и изнерирам се.
prestani onda da plaćaš porez
ne moraš bre da otvaraš pvt šta ti je, kako kaizen ne čita uopšte pvt
Не знам ја јел он чита мени одговара на пвтове.