Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. а као сад скида и одабире па и брише стваралаштво пс то нема смисла.

2. Hahha gde nestadoše Vuzijeve definicije?

3. бар ће плусеви остати хддд

4. al se ne važi kad je sve na groblju

5. Па пише број само доста.

6. Samo se brišu uvredljivi komentari i spem. A ovo što ponudih je cena koju moraš da platiš ako nastaviš sa nerazumnim ponasanjem...klinac.

A pošto vidim da si se oladio sad, želim ti ugodno veče.

I podsećam

Saglasan si da moderator ima pravo da obriše tvoju definiciju ako proceni da je plagijat, uvredljiva ili nedovoljno kvalitetna da bi se nalazila na sajtu.

7. Prof nisi nam odgovorio kakve sve pakete nudis osim omorika paketa gde brises definicije i avatar?

8. Па по овом профовпм правилу доле обрисао би ми неке дефке не све јербо је већина прошла, додуше скрипта ми некима скор убила ал не знсчи да бису пролазне

9. JEBAĆE VAS LUDI VUZI!

10. Jedino autora Riffraff (Cokula brat) ima tu moć da nekoga izvuče iz bana, što je zaslužio onomad kad me je opro na onom Partizankinom takmičenju...šmrc...

11. Дајте нову тему са пакетима за трајни ОМОРИКА СИГУРИЦА итд

12. JEBAĆE VAS LUDI VUZI!

ahahhahahahah

13. отерала си га да да то си урадила

14. Ja mogu samo da vas ponudim lepom reči i kartama za rendom kulturni događaj :*

A ono nije moje pravilo nego SAJTOVSKO poyy

15. kosmopolita poslao sam ti pvt nemoj javno da ga objavis

16. ja izgiboh sa kaizenom da umoduje cokulu, pomešao si nešto

17. Знам врло добро да је САЈТОВСКО

18. maestro, ozbiljno, sjaši mi sa pvta objavljivaću redom sve, i ono staro

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.