Prijava

Ja licno sam protiv jer ne moze seks sa prostitutkom nikad biti dobar kao sa devojkom, svalerkom, komsinicom itd. Seks mora da ima taj uvodni deo, upoznavanje, gledanje, muvanje, prvi poljubac, prvo njeno uzimanje tvog kurca u ruku, prvo tvoje hvatanje njenog golog guza, i onda sledi vreli vlazni seks.

A ove prostitutke samo gledaju da ti se sto pre digne (da bi ga sto manje pusile) i da sto pre svrsis (da bi se sto krace jebale) jer posle tebe dolazi sledeci novih 20-30 evra jbg, kako koga zakinu.

Znam da ce sad da dodju neki tarzani ovde da kazu
1) kako ja lose jebem i da kad oni jebu prostituke one se zaljube u njih pa svrsavaju pa cuda neka
2) kako oni postuju kurve jer kne posteno zaradjuju za leba

E pa tarzani ovako: kurve sve treba pobiti! Ili uvesti sledece pravilo: placanje posle seksa, i to samo u slucaju ako se lepo potrudi oko kurca, ako ga pusi dok tebi odgovora, da se jebe dok god ti ne svrsis a ne da kaze “e proslo je 15 min, silazi s kurca i izdrkava ga” i da joj se lepo isvrsavas po faci a ne samo po sisama, i tek ako si zadovoljan sa uslugom ostavis joj 1000 dinara jer i to joj je puno

Stop kurvarluku

Stop placanju za segz

Ne možeš ti da preživiš tu tarzaniju, hiljadu zivota da živiš. Mnogo te čačka i kopka.

Сад би могао да пише за Тарзанију, ионако се сад по оном сајту котрља она каубојска трава.

Na more nikad nisan bio

Маестро у 2018. и даље покушава да буде најгори трол икада.

Мислим да се више хвали како јебе и курве и проститутке, и да чак толико јебе курве да ни не постиже да посети све борделе у Франкфурту.

maestro i zapata mrtva trka

ima tema, frenki devla tada ubedio masu da su prostitutke ok, možeš da ga dućkaš što nemaš taj autoritet niti ćeš ga ikad imati.

Ауторитет на сајту од пола милиона људи и ауторитет на сајту од двадесетшест људи, мислим не можеш ипак да поредиш ономад и сад. Френки би данас овде био што и Запата, дакле ништа спец.

Хоћу рећи да је лакше изборити ауторитет у маси, него у чопору.

tad je masa bila dosta gluplja po pitanju internet autoriteta, dovoljno je bilo da lik stavi nadimak SUROVI i odabere sliku namrgođenog strip junaka, automatski si sa strahom prilazio kompjuteru, bojao se prekog pogleda, ne dao bog da ti surovi kaže neku grubu reč. Zatvoriš se u svoj plakar i tiho jecaš tri dana pa ga posle moliš za oprost preko pvt. Isto i frenki manipuslisao oratorskim tehnikama pa mu je masa klicala i klecala... dok neko nije objavio sliku ljubaznog pogleda. Ovaj maestro gore se ponašao kao kad su otrkili čarobnjaka iz Oza.

To upražnjavaju samo oni što imaju dvije lijeve ruke.

Ovo je kopirao sa istog mesta odakle atomski mis kopira postove

Mozda samo zaboravio da se presalta na nalog atomski mis

A stvarno jeste nekad bio očaj gledati kako je u stvari sve na sajtu funkcionisalo, tačnije kako se nametao taj urbano-seljački diskurs. Ja sam počeo da učestujem na forumu pre nekih 6 godina, tad je već prošao zenit goruma, ali forum u "zlatno doba" se svodio na isto: nekoliko autora je izgradilo toliki kult internet ličnosti, da je to prosto podrazumevalo superiornost u svakom relevantnom aspektu - od gabarita kurca do tumačenja Fukoa. Naravno, svaki Mag je morao imati nekoliko privezaka koji su brže-bolja apruvovali sve što je taj napisao, u nadi da će se oni popeti stepenik više na hijerarhijskoj piramidi. I tako je to išlo... Sad je obrisan taj post, ali svi se sećate legendarnog: Хвала брате, сад си ме учинио поносним!

Kakva perverzni sistem je to bio, sunce ti kravavo jebem!

Upravo pisem jedan poduzi post na ovu temu, jos dvadesetak minuta samo

Ja ne znam taj post "ucinio si me ponosnim" kontekst, pls?? Elem tacno je sve gore napisano

Ahahha zapravo je sad na sajtu komunizam apsolutno niko nema nikakav autoritet, samo je neko manji ili veci debilkos