Što se tiče Munje i Mare, pacove, da ti ja nešto kažem... Jednom, kada naučnici stvarno mnogo jako zažele da vide crnu rupu, samo će pogledati onaj deo gde bi trebalo da se nalaze srca dve dotične...i sve će odjednom biti jasno.
Stoga, bolje idi pij još. =)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
srecno ili nesrecno, to nije bitno, bitna je ljubav :)
Maru volimo samo nas dve.
Ostali cvetaju.
To je pravilo kuće.
Јес вала. А и вама двема тешко иде. :))
Ma mi se jedva borimo. Crpi nam energiju, eo ja sam bolesna ali zato volem Maru. =)
ja nisam mislio na tu maru(mapu) nego na drugu...
mada ja ko i ferdinand volim cvece, zato samo cvetajte vi...
A mene Marija?!!!!
:plače ko cunami od pre par godina:
:potopila vuku:
Maro, a el me bar ti voliš?
Joj Packo, de mene nadje.
Ja sam živuljka koja jede tvoju vrstu.
Možda si mazohista.
hm
Jao potopi Vuku molim te, smučila mi se više! =)
Naravno, i tebe, to je kućni red. Ja ne bih, ali moram. =)
Наравно да те воли, Муњо.
Не причај глупости, пацолино. Пошто си схватио да те ја не волим, сад као нисам ни мислио на тебе већ на Муњу. Ни она те не воли, само да знаш.
:)))))))))))
Муњо шуберт.
nadjo te na forum, a da sam mazohisto jesam, a pomalo i sadista...
:P
mene niko ne voli navikao sam ja na to mapo moja, a ti me voles samo sto neces da priznas :P
Да. Са сенфом и кечапом. Може и љута паприка. :)
Što se tiče Munje i Mare, pacove, da ti ja nešto kažem... Jednom, kada naučnici stvarno mnogo jako zažele da vide crnu rupu, samo će pogledati onaj deo gde bi trebalo da se nalaze srca dve dotične...i sve će odjednom biti jasno.
Stoga, bolje idi pij još. =)
a majonez? ja tebe volem sa pomfritom....
onda da volem tebe najvise?
Помфрит је за бебе.
dobro onda da pravimo bebe pa da ih hranimo sa pomfrit
Vi njega što nije izbirljiv:)))
Ako te proguta ova crna rupa, nećeš svetlos videti ni da ti sijalicu dopreme, ti fina i emotivna konzervo.
trenutno volem mrak, tako da nije bitno, a ti imas posebno mesto u srcu mom, samo zbog perija...
http://www.youtube.com/watch?v=Ph85Zko9xqU
А тек ми!