Pogodi k8 8

1. :pacovce puni sajper:

2. Ne igraj se sa tim dečijim metkićima molim te. Znaš šta je prošli put bilo. :)))

3. Ma nek sam ja lajava, al ti numeš
    hahahhahahhaah
    :časti piče sebe:

O Packo mori. Nemoj d pucaš. Boli bre

4. Ne znam zašto se zove tako, nisam ga još uvek odgledala, ne znam ni o čemu se radi.
    A koliko znam, avatari se pojavljuju u hinduizmu i predstavljaju apstraktna bića u obliku nečeg konkretnog. Uostalom, http://hr.wikipedia.org/wiki/Avatar

Daj piće.

5. znadem i stidim se...
    munjo tebe necu pa kud god da puklo...
    :)

6. Marijaqd prosto receno avatar znaci "posednutost"....

7. "posednutost"?
    Marija kaže sličica.

Znači, ja sad mogu da pitam: da li vam se svidja moja posednutost? hahhahahah

8. ako si opsednuta nekim likom koji se zove pacow1, onda da svidza mi se...

9. Uneredićeš se od tolikog nišanjenja. :))))))))))))))))

10. Q nije isto što i g.

Nije posednutost u tom smislu. Prema tom verovanju, pretpostavljam, bogovi žele da se spuste među ljude, ali da bi to uradili moraju dobiti neki oblik. To bi značilo rađanje, i samim tim njihovo fizičko postojanje u svetu. Zbog toga preuzimaju već postojeći oblik životinja, recimo. Tako da se ta " posednutost " ne gleda na taj način, već kao...ispunjavanje volje božanstva. Ali dobro, da ne cvetam.

Munjo, u internet smislu znači sličica. Bar ovde. =)

11. pa moram tri puta :P da ne zapostavim sve prisutne dame

12. Q koje nije isto kao i g, slazem se sa tobom, samo sam hteo da uprostim sto je vise moguce zbog vase pernate drugarice

13. "Q koje nije isto kao i g" je tvoje Indijansko ime marijagd, da ne bude zabune nije provokacija...

14. Pernata drugarica hahahahahhahahahahaa

Mare moje, de ste mi nestale?
    Mir u kući da ja ne zapucam!!!

15. E tako.
    Aj sad lepo da mi pišete koliko me volite!!!!
    Jasno!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.