Чим видим ово RS-u затварам чланак. Баш смо им брвно у оку па не смију ни име да нам напишу ови муџоси.
kladionice u ERESU
A kockamo na smrt jbt, ovde u lokalu sto mi drug drzi koji je ono realno prosjecan lokal uslo od septembra kada je ubacio bingo 830 000 maraka sto zivih para sto sa onih potvrda u Celincu iz kojeg je otislo na zapad oko 300 ljudi prosle godine
Нисам дуго бројао кладионице у Добоју.
Сјећам се кад је МДшоп био обична рупа у занатском у Добоју.
ЕДИТ: А ево сад се фино развио. Чак има радњу и у Руданци. Мада ја не залазим у кладионице дуго.
Kladionica-banka-apoteka pa u krug
Аој Радоване, шта би хтио више, пола Босне ћирилицом пише
Пада снијег.
Помаже Бог јунаци српски!!
Нек вам је срећан почетак Часног поста. (Мало касним)..
Праштајте једни другима у ове Свете дане.
Bog ti pomogao, praštam samo materi svojoj i to ponešto.
Нек осталима Бог опрости.
Divno razmišljanje!
Glavni, hoce li proci ovaj zakon o kladionicama o kojem seru vec par dana?
Prošao je jbg. Bio amandman sa se ostavi makar bingo i trke pasa kladionicama(moj) al kurac. U čitavu priču je uključen sin od Baje tako da....
A ocekivano, Premier valjda kroz par mjeseci zatvara sve, za ostale nisam cuo, a hoce li to vaziti i za ove bingo aparate po kafanama?
Jebe citluk
Premier najbolja kladara sig
Презирем сваки облик коцке тако да подршка
http://mojdoboj.info/single/99684?fbclid=IwAR049nX9gaqXX18YPuXaDtxLN1vmhaPACRcqZ_7nPTMohVNjtz2uih06sLQ
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Чим видим ово RS-u затварам чланак. Баш смо им брвно у оку па не смију ни име да нам напишу ови муџоси.
kladionice u ERESU
A kockamo na smrt jbt, ovde u lokalu sto mi drug drzi koji je ono realno prosjecan lokal uslo od septembra kada je ubacio bingo 830 000 maraka sto zivih para sto sa onih potvrda u Celincu iz kojeg je otislo na zapad oko 300 ljudi prosle godine
Нисам дуго бројао кладионице у Добоју.
Сјећам се кад је МДшоп био обична рупа у занатском у Добоју.
ЕДИТ:
А ево сад се фино развио. Чак има радњу и у Руданци.
Мада ја не залазим у кладионице дуго.
Kladionica-banka-apoteka pa u krug
Аој Радоване, шта би хтио више, пола Босне ћирилицом пише
Пада снијег.
Помаже Бог јунаци српски!!
Нек вам је срећан почетак Часног поста. (Мало касним)..
Праштајте једни другима у ове Свете дане.
Bog ti pomogao, praštam samo materi svojoj i to ponešto.
Нек осталима Бог опрости.
Divno razmišljanje!
Glavni, hoce li proci ovaj zakon o kladionicama o kojem seru vec par dana?
Prošao je jbg. Bio amandman sa se ostavi makar bingo i trke pasa kladionicama(moj) al kurac. U čitavu priču je uključen sin od Baje tako da....
A ocekivano, Premier valjda kroz par mjeseci zatvara sve, za ostale nisam cuo, a hoce li to vaziti i za ove bingo aparate po kafanama?
Jebe citluk
Premier najbolja kladara sig
Презирем сваки облик коцке тако да подршка
http://mojdoboj.info/single/99684?fbclid=IwAR049nX9gaqXX18YPuXaDtxLN1vmhaPACRcqZ_7nPTMohVNjtz2uih06sLQ