Bregzit
  • celt

Jel vas boli kurac za desavanja u Britaniji?

Ja se trudim da me boli kurac, al nekako bilo koje promene oko Evrope zavrse preko nasih ledja, a pojma nemam kako. Sad iz dupeta da se setim, 1990 Nemacka se ujedini mi se pobijemo, do danas sjebani. Ili skorije 2009, svetska-evropska kriza kurac palac, mi haha neka im je, srpska ekonomija ode u kurac, dodje Vucic, jos se oporavljamo od toga dok ostali presli preko toga 2011.
    Sta li ce posle ovoga da bude, jebem li ga.

• PuppetMaster

Izlaze li ili ne?

Vidim u parlamentu izgubise neko glasanje 202-450 fazon sto je najveci poraz u istoriji uk

• celt

Izlaze al ne mogu da se dogovore sta hoce.
    U principu ispasce na njihovu korist, Englezi su to jebeni, ali eto sad izgleda kao da ne znaju sta rade

• P

Pored karleuse vas britanci brinu :(

• Carl Cox

nekako bilo koje promene oko Evrope zavrse preko nasih ledja, a pojma nemam kako

https://www.youtube.com/watch?v=sRAkP9B1AJ4

• DP

Zabole me kurčina.

• Che-Vu

Korbin hoće da bude Tereza umesto Tereze, a guraju ga kao svog šampiona klasični libtardi koji se nadaju novom referendumu i zato će da završe sa no-deal bregzitom, jer iako je Korbin pokrenuo peticiju za prevremene izbore, iako je predlog Tereze doživeo krah u parlamentu koji se pokenjao na 2 godine njenih pregovora, većina parlamenta i dalje zna da je bolje da ona ostane kao PM jer inače dok se sastave sa novim izborima, prodje brzi voz, t.j. stigne kraj marta i odjednom no-deal brexit.

• Che-Vu

I da, drugi referendum se neće desiti.

• DP

Ahahahah mi pričamo o karleušinim pičjim mladežima a celt i che-vu o džeremiju korbinu i HMS-u. Braćo, i posle sto vas ne vole ovde. Ajde malo opustite se.

• glupane­

moze ova tema da bude za karleusu koga boli kurac za bregzit

• Che-Vu

Pa mi smo se emancipovali, ne zanimaju nas te banalnosti za balkansku žgadiju i djubre sa dna bureta, ja kroz monokl čitam Evening Standard pored kamina dok sa gramofona pršti Vagner, decxko.

• DP

Zvanično je ova tema od sada za skandal sa JK i Vranjesom i mladežom.

• glupane­

svi znamo da se vagner sluza uz jurisanje na neprijateljsku teritoriju nubcino

• DP

Ja mislim da će ovo malo duže od 3 dana da traje. Mnogo je daleko otislo.

• DP

Greota za Duška... on je dobrocudni debilko...

• glupane­

ma daj brate i dusko jebe nesto sa strane ko moze ovu harpiju da trpi ceo dan

• Che-Vu

Čekam da se JTU oglasi oko skandala.

• velikiblek

Sta li vranjes ima u rukavu,do kraja ide neke klip gde joj pisa po faci a dusko sedi u fotelji i smeska se

• Тхе Проф

dok sa gramofona pršti Vagner

E, upis, braćo.