Jel vas boli kurac za desavanja u Britaniji?
Ja se trudim da me boli kurac, al nekako bilo koje promene oko Evrope zavrse preko nasih ledja, a pojma nemam kako. Sad iz dupeta da se setim, 1990 Nemacka se ujedini mi se pobijemo, do danas sjebani. Ili skorije 2009, svetska-evropska kriza kurac palac, mi haha neka im je, srpska ekonomija ode u kurac, dodje Vucic, jos se oporavljamo od toga dok ostali presli preko toga 2011.
Sta li ce posle ovoga da bude, jebem li ga.- P
Pored karleuse vas britanci brinu :(
- DP
Zabole me kurčina.

Korbin hoće da bude Tereza umesto Tereze, a guraju ga kao svog šampiona klasični libtardi koji se nadaju novom referendumu i zato će da završe sa no-deal bregzitom, jer iako je Korbin pokrenuo peticiju za prevremene izbore, iako je predlog Tereze doživeo krah u parlamentu koji se pokenjao na 2 godine njenih pregovora, većina parlamenta i dalje zna da je bolje da ona ostane kao PM jer inače dok se sastave sa novim izborima, prodje brzi voz, t.j. stigne kraj marta i odjednom no-deal brexit.
- DP
Ahahahah mi pričamo o karleušinim pičjim mladežima a celt i che-vu o džeremiju korbinu i HMS-u. Braćo, i posle sto vas ne vole ovde. Ajde malo opustite se.
- DP
Zvanično je ova tema od sada za skandal sa JK i Vranjesom i mladežom.
- DP
Ja mislim da će ovo malo duže od 3 dana da traje. Mnogo je daleko otislo.
- DP
Greota za Duška... on je dobrocudni debilko...