У задње време сам се запитао, шта нека Девојка може видети у Мушкарцу који је млађи од ње саме али и од њенога друшта, када постоје старији, озбиљнији, мужевнији, куратији и надасве супериорнији представници Аријевске расе. Такође бих додао подпитање, у ком кругу пакла горе такве девојке и колика је њихова казна у Џехеннему.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
У задње време сам се запитао, шта нека Девојка може видети у Мушкарцу који је млађи од ње саме али и од њенога друшта, када постоје старији, озбиљнији, мужевнији, куратији и надасве супериорнији представници Аријевске расе. Такође бих додао подпитање, у ком кругу пакла горе такве девојке и колика је њихова казна у Џехеннему.
https://giant.gfycat.com/MinorMixedIncatern.webm
Šta ti imaš protiv mene a?
Ауторе ледени на који начин сте се пронашли ?
Računao sam sebi veći plus ako je starija od mene do negdje 26-te godine, sad već jbg imam 28 pa se stvari malo okreću.
Не бих знао шта да рекнем, јер ја из дубине свога бића презирем комбинације у којем је Девојка старија, јер је девојка моје жудње с клињом.
Da izvineš ja sam se dobro osjećao dok sam prčio djevojku nečije žudnje.
Ауторе ледени, да ли је ово нека форма јефтине провокације којим случајем ?
Nemoj biti zaljubljen to ti olakšava život baš dosta.
Ауторе ледени, да ли је ово нека форма јефтине провокације којим случајем ?
Nije nisam izbosne.
Мени као романтику бити не заљубен је веома тешко.
Zamisli da je bošnjakinja.
Хвала Богу
Ауторе зашо не волете појам Заљубљивања и везивања
Zaljubljivanje je odlično samo ako znaš ko će biti jeban nakon palačinki sa orasima.
Tj ako to nećeš biti ti
Osim ako te ta ideja ne privlači
https://m.imgur.com/cVLUy
Sta tolko koj kurac smeta da bude u vezi sa mladjim ako joj je sladje, meni bi odgovaralo da buden sa devojkom starijom 2-3 godine od mene.
А са неком од 45-50 година? Или неком пензионерком??