Kako je nasim ljudima ovo smesno?
  • pust0l0v

Маса паметних људи отишла, погинула, народ осиромашио генерално током деведесетих. Сети се ко нам је предавао у школама, какви су били већина ђака, све ће ти бити јасно. Нећемо се извући из овог срања наредних 50 година сиг

• L@ki

Ја нисам био саркастичан у вези Секуле.
    А екстравагантна сцена кад се Сениша врати из Париза па ступи у интеракцију са својим сељацима јооо. ''Оне могу да затегну и оно''. хахах

• b

jooooj spaso di sad da majkaš

• BV

Ubedljivo najbolji humor. Sad se humor svodi na glupe sablone koji su navodno "napredniji" ali su jednolicni i neinteresantni. Jel cuo neko za fb stranicu Zona sumraka? Koje je to govno sunce ti jebem. Svaki dan iste objave i ljudima zanimljivo. A glavna sorta humora je pravljenje da si nepismen. To je uvek in. Jedno vec osam godina znaci jos jedno 20 godina pa ce da se pojavi nova sorta.

• Eru Ilúvatar

pomesao si zonu sumraka s neguj mo

• јп

Хахах зашто уопште адресирате бергаса, то му продужава lifespan за још десет постова

• Eru Ilúvatar

nisam ni provalio da je on majke mi inace bih ignorisao

• Бохор

Pa ni ja jbg, Sekula je vrh znam ga napamet

• BV

Druze nisam ja cigan pa da znam ko kad jebe komsimicu
    Ja sam elita i ovde sam da okacim po neki post za sebe ako ti to smeta popi lek za smirenje sta da ti kazem

• BV

A sto je ovaj jebac student nebitni kivan nesto na mene? Mislim da nije prvi put. Sigurno sam rekao da je netflix sranje pa se uvredio. Idi gledaj netflixe i citaj americke sajtove gledaj americke snimke i emisije na jutjubu. Svaki moguci izraz zna on i onaj zapata. Ako si admin u Zoni sumraka saosecam.

• DP

Ja znam dosta izraza