Koronavirus u Srbiji 2

1. Video sam da mi je tvoja mama pusila opaaaa

2. Sto se tice karantina i ekonomije naravno da ce vucic doneti nepopularnu odluku da se zivot ipak nastavi
    Na pocetku je doneo nepopularnu odluku dok je divljao virus u italiji za nase dobro pa makar ga pljuvali tako ce i sad da izdrzi pljuvanje samo ga pljujte ali ekonomija nema alternativu
    Samo ce 31. da bude karantin
    Sto se tice mladih ljudi mogu misliti koliko ih je zapata pobio vidite da ko zna sta uzima i sta daje pacijentima. Poruka vam je da ne idete u bolnice ko tamo ulegne nece izaci na noge doktori vise na vukajliji boli ih kurac za lecenje

3. Dao sam tvojoj kevi kurcomicin i primicel hahahahaha

Odlicno je podnela doduse je malo teze hodala posle

STO VOLIM STO SAM PRIMITIVAN

4. Svaka cast nego koliko si video tih umirucih ljudi da ne skrecemo temu sad

5. Sve se bojim da ce odgovoriti ha-ha-ha
    Ljudi alo on je gledao kako ljudi umiru, jer bilo ih je... Video je cak jednog za vreme svog mandata. Jos nije dosao sebi. Covid nije sprdnja ljudi.

6. Ja sam samo video da sam te jebo

7. Valjda bi ja primetio da si me jebo
    Lazes ovo za jebanje i umiranje

8. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=05&nav_category=78&nav_id=1758831

Doktore, evo kazu da Ceskoj ni policijski cas nije pomogao. Kako cemo mi onda na kraj sa ovim? Sta kaze krizni stab moj doktore?

9. Kaze da sam te jebo opaaaa

10. Doktore, ima li kakvih novosti?

11. Ko zna sta sam ja uzeo pre neki dan
    Napiso da svi potvrdjeni idu u bolnicu
    Nego jeste neobicno da je procentualno toliko malo tezih slucajeva
    Evo sad su poceli da se popunjavaju kapaciteti
    Onda smo prokuzeni i trebalo bi da se sto vise krecemo po gradu bez maske kako bi sto pre zavrsili ovu farsu i nastavili sa brojkama koje su najbolje u regionu i medju najboljim u evropi da bi mladi ostali u srbiji
    A zapata nek ode u svoju provinciju kad sve prodje i leci dzakove kukuruza smatrajuci da su covid pacijenti na imanju roditelja do smrti niko mu to ne moze oduzeti. Kao onaj doktor iz obrovca.

Ono sto je kljucna stvar kod ovog virusa je prenosnje. Po autobusima ne nose svi maske i moze da te zarazi ko oce da nosis kosmonauticko odelo. Ako ne ides autobusom zarazi te onaj ko ide. A ima slucajeva da baba sama zivi na selu pa dobije koronu, mozda dobila u domu zdravlja. Znam i za slucaj npr coveka od 30ak godina koji je lezao tamo i prepolovio se i neki navodno iz njegove sobe umro a imao bolju sliku isto mlad relativno. Isto tako tog lika zabole za koronu npr. Ovo je kao rat ne mozes se sacuvati svojom voljom jedina je razlika sto u ratu pogine pola ljudi a ovde sto kaze dusan ostane "SAMO" 98% da zivi. Sve u svemu luda kuca, brojevi se izvlace iz loto bubnja, saznanja se menjaju svakih pola sata, zatvaraju brojevi rastu, otvaraju brojevi padaju, 2000 potvrdjenih kafici rade, 220 potvrdjenih babe u 4 ujutro idu u megamarket, priliv od 300 000 pecalbara 200 zarazenih, priliv 23 coveka 2600 zarazenih. To se kaze jednom recju izvadim kurac moj i popisam se.

12. Bergase, jel istina tvoja keva izmislila rimjob? Ono, kao, niko pre nje to nije radio, pa se primilo?

13. Apsolutno tako. Dobro je sto je dosta domacih i stranih strucnjaka izaslo sa pitanjima i pokrenulo pronalazenje istine vezano za ovaj svetski fenomen.

U Nemackoj je otvoreno nezavisno udruzenje strucnjaka i lekara sa clanovima iz inostranstva naravno, i njihov cilj je da sve poznate informacije vezane za koronu budu dostupne javnosti.
    Ljudi takodje izlaze sa brojkama i kao strucnjaci skrecu paznju ljudima da nije bas sve istina sto govore mediji - najblaze receno.

14. Pitanje za doktora, doktore da li ste Vi svesni Vaseg neznanja o koronavirusu? Nista licno samo mislim da kao neko ko kriticki razmislja, sigurno ste svesni da mnogo toga ne znate o ovom virusu i nacinu borbe protiv njega?

Sta kazete?

15. Ej, sad iskreno, ne pitaj me previše, Ejduse, ne znam ti ja ništa meni rekli svakog kog prijavim od korone da je zaražen1000 din, koju smrt prijavim od korone 2000, to je 3k nije malo, a eto slučajnosti, tolko tvoja keva naplaćuje za full ugođaj, pa se namestilo

16. Jeste istina moja mama je drzala juvelirnicu u rimu pre rata dok je tvoja mama sirila noge u aleksincu pila pivo sa deugarima tvog tate i generalno misljenja sam da je glasala i za vucica da slusa cecu da je frizersku zavrsila itd
    Cak sam i nacuo da joj je snaja slicnog karaktera

17. Sarkasticni ste ali sam ubedjen da ste razumeli o cemu pricam. Ako ne zelite javno, barem priznajte sebi. Priznajte sebi jer je to jedini put do istine.
    To ce Vas navesti na dalju potragu i preispitivanje nekih zakljucaka koje ste olako prihvatili a ticu se nase i Vase svakodnevice.

18. Momci, razoruzali ste me argumentima. Od sutra sam novi čovek.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.