Koronavirus u Srbiji 2

1. Ne znam da li ste opet sarkasticni ali u svakom slucaju molim Vas da ne zatvarate oci pred nekim stvarima. Nemojte da Vas neko ubedjuje u nesto sto niste do kraja proverili ili da Vam prodaje muda za bubrege da izvinete.

Zelim Vam srecu u daljoj karijeri i budite pametni.

2. Ne ne, doziveo sam prosvetljenje... secam se marta, aprila, pune se bolnice, sve zdravi ljudi, nikome nista, jedan kolega pita, sto punimo bolnice zdravim ljudima, za 5 minuta su se pojavili neki ljudi u crnim odelima i odveli ga, jos ne znamo gde je. Oci si mi otvorio, ejduse, dosta lazi i neka padnu maske

3. Laze nije doziveo prosvetljenje

4. Vidim da ste ponovo sarkasticni moj doktore. Niko nije govorio da virus ne postoji i da ne postoji sansa da ugrozi zivote ljudi.
    Medjutim, Vi ga predstavljate kao nesto sto ima izuzetno mizernu stopu izlecenja, tipa 20% a realnost je da se u Srbiji za sada, 98.55% uspesno opravilo.

Tek ce se saznati prava istina vezana za vestacko poreklo ovog virusa i to sto su pronadjene sekvence HIV-a u samom ovom virusu - sto je objasnio francuski nobelovac koji je pronalazac HIV-a.
    Sigurno da ostavlja posledice po organizam na duze staze a kakve, tek ce se saznati.
    Uzgred, taj nobelovac je takodje rekao da je SARS prisutan u prirodi ali da ovaj COVID 19 sa HIVom ne moze da nastane u prirodi, vec se neko igrao u laboratoriji i nekako "napravio gresku" i eto nama pandemije.

Otvorite oci molim Vas doktore.

5. Zapata zasto na ejdusa pecaš se?

6. Vučko rekao da danas očekuje preko 3000 zaraženih, šta je ovo 2200?

Neko će da leti s posla vidim.

7. Svaka cast i veliko hvala gospodine Ejduse, nisam znao za ovo, a verujem i da mnogi takodje ne znaju.

8. Moramo da odradimo onaj plan b sajt

9. to nas kajzen upozorava da moze da nam prekine infuziju svake sekunde

10. Hahahaha znaš da propada spika o virusu kad čuješ na bosanskoj televiziji kako je stanje alarmantno najmlađi preminuli je 91. godište i naravno umro na respiratoru xD

11. pravite plan b, nece ovo jos dugo

12. Ajde nek plan B bude neki sajt koji već postoji.

13. Nadjemo forum gde se lako regostruje i tamo se svi okupimo. Pa odatle pravimo plan gde se selimo.

14. 3500 zaraženih, 21 mrtvih.

Kanda mi se čini da pripremaju brojke za neka zatvaranja po kućama.

15. Oko 15.novembra se očekuje lokdaun nekakav

16. vidi se po medijima da opipavaju i pricaju kako su prosle dobro drzave sa karantinom

17. Eru jesi postao punoletan da te jebemo malo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.