Koronavirus u Srbiji 2

1. Če jel ima na novom zelandu ovakvih genijalnih pesama protiv korone

Nema brt, NZL je jedna prosta stočarska zemlja i ne posedujemo kulturu kao takvu.

Dakle nema ovde, ali samo da te podsetim da kao i obično kaskamo za komšijama:

https://youtu.be/E0lJybWVPqM

2. dodje komšija juce i zamoli da mu instaliram par aplikacija za čitanje novina.
    njegove zelje: telegraf, kurir, informer, blic.
    nebeski narod.

3. Trebao si neki virus da mu instaliras kad klikne na kurir da posalje svim kontaktima sms jebi me u guzu zivotinjo.

4. A i to mu sve isto, jednu od tih da ima kao da ima sve. Svi pisu identicno.

5. Viš, ispade da bsž vakcina pomaže kod korone. I ispade da u zemljama gde se ne vakcinišu bsž-om ispade najveći haos.

To reče kon malopre, ne znaju kako bsž pomaže al pomaže.

6. Svakom lupe po jednu onu sto dobijes kada dodjes u vojsku, kakva korona i kurci. Mozes da lizes zarazene ebolom bez frke.

7. Poznato je šta je uradio Zvezdi, šta vas čudi za koronu

8. Meni je iskreno žao Vučele... Sa jedne strane ima ove hijene lajave i depresivne što ga konstantno provociraju idiotskim i beznačajnim pitanjima što samo govori u kakvom talogu obitava njihov duh, sa druge strane ima gomilu nesposobnih i glupavih idiota i poltrona koji su tu samo iz nekog interesa... Fascinira me njegova osobina da ne odgovori ni na jedno pitanje dok nadugačko i naširoko odgovara na njega, izuzetno kreativan, intuitivan i inteligentan čovek. Od mene ima podršku da sprovede svoju viziju, kakva god da je, a to da li i šta muti, savršeno me ne interesuje, njegova stvar... Neću u esenes jer se grozim profila ljudi koji su tamo, svi do jednog iz nekog ličnog interesa, a ja sam ipak idealista. Od mene ima siguran glas dokle god se bude kandidovao, jer je pre svega jedna divna, romantična i nadahnuta duša

9. Drago mi je što se ne pitaš ni za sopstveni životni standard, a kamo li da ti je poverena neka veća odgovornost od istovarivanja džakova

10. Kako bcg da pomaže kad je vakcinacija protiv bakterije.
    Srbija veću smrtnost nego većina zapadnih zemalja.
    Toliko o toj vakcini.

11. Kako to misliš, u svim zapadnim zemljama je stopa smrtnosti između deset i petnaest posto od broja zaraženih, Srbija ima 70 na 3000 što je oko dva i po posto, i ne razumem kontekst tvog pitanja, da li ti možda ne bi bilo drago da je situacija drugačija, odnosno gora i teža?

12. Kad pocinje Korona virus u Srbiji 3?

13. Gledam Rođaka sa sela Mijatovićka opasna pička bila

14. i meni je najlepsa glumica

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.