Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Saznao sam da se večeras od 20:00 časova u kafani Stara Srbija održava okupljanje stranih investitora povodom donacija za nove stranke u zemlji.
Mislim da bi par naših izaslanika moglo da prisustvuje sastanku i tako obezbedi još sredstava za rad.Prevoz je obezbeđen.
Pocicu ja.Ko hoce sa mnom?
Konacno je stigla dugoocekivana slika pupka iz kafane.
Uramljena i spremna za kacenje :)
http://i46.tinypic.com/4vsh36.jpg
Треба направити диверзију и скренути пажљу јавности на нашу партију. Треба ударити људе тамо где их највише боли, жене спречити да телефонирају, а мушкарце да гледају Лигу шампиона. Морамо изазвати револт другови!
ЖИВЕЛА ПАРТИЈА!
Живела!!!
Да се скинемо сви голи и тако протрчимо од Кнез Михајлове до скупштине... то би била права ствар.
Да још мало отопли, и због нас, а и да види више људи!
:svraca... vidi da nema nikog u partiji... i ode...:
Другови, страни п(л)аћеник Веран Матић је кењао нешто о нама. Рекао је да смо "гомила кретена који размишљају само о егзибиционизму, парама и лаку за нокте".
Стога, био сам слободан да у име Партије и борбе за слободу одговорим дотичном:
Погрешио си
У старту
Што си уопште
И мислио
Како можеш да
Урадиш ишта
Ради спречавања нашег окупљања око
Астала слободе
Цепанко.
nek si rekao! jos samo da vidimo kako ce se kriza u Afganistanu i Pakistanu odraziti na ekonomske neprilike u sektoru za prijem pracenje i placanje...
ЗА КОГА??? ЗА НАРОД! ЗА ПАРТИЈУ!
Другарице, уредите да ово буде штампано у великим количинама, у виду флајера, које ће делити голе другарице и другови у касним вечерњим сатима!
ma poslacemo i u Afganistan ako treba... bitno je da ove mudre rijeci dodju do sirokih narodnih masa...
:radi pripremu za stampu:
Драга гђица Мерци, увек поуздана...
Променићемо свет!
http://www.youtube.com/watch?v=Bmxyj6iInMc
FACEPALM!!!
mister Capitano...nemoj neki TRIBURNAL,da proradi zbog pokušaja likvidacije,političkih ne istomišljenika!!:))
Ja sam zadužen za likvidacije.
Ми те намештаљке не признајемо, без бриге!
A ti stavi kesu preko repa kad ulaziš u zgradu.
Dana 24.Februara.2010 godine, u prostorijama resora za saradnju za onostranim, na severnom zidu, postavljeno je umetničko delo "Pupak"
Otkrivanju prisustvovali između ostalog: Kleatus VII, ban Sitijum III, Lucijan III, Mortarijus Veliki i Ivan Grozni ali samo dušom.
Zamenica majav je prisutnima prepričala događaje koji su uspeli da vrbuju preko 7 članova. I na kraju pokazala prisutnima uzivo pupak sa slike.
Na after party, prisutni su obećali nove donacije za "našu stvar"
Ministar za saradnju sa onostranim: Prvi srpski vampir.
Samo nam još nedostaje zastava,pošto imamo ikonu.