ПМП

1. Saznao sam da se večeras od 20:00 časova u kafani Stara Srbija održava okupljanje stranih investitora povodom donacija za nove stranke u zemlji.
    Mislim da bi par naših izaslanika moglo da prisustvuje sastanku i tako obezbedi još sredstava za rad.Prevoz je obezbeđen.

2. Pocicu ja.Ko hoce sa mnom?

3. Konacno je stigla dugoocekivana slika pupka iz kafane.
    Uramljena i spremna za kacenje :)
    http://i46.tinypic.com/4vsh36.jpg

4. Треба направити диверзију и скренути пажљу јавности на нашу партију. Треба ударити људе тамо где их највише боли, жене спречити да телефонирају, а мушкарце да гледају Лигу шампиона. Морамо изазвати револт другови!
    ЖИВЕЛА ПАРТИЈА!

5. Да се скинемо сви голи и тако протрчимо од Кнез Михајлове до скупштине... то би била права ствар.

6. Да још мало отопли, и због нас, а и да види више људи!

7. :svraca... vidi da nema nikog u partiji... i ode...:

8. Другови, страни п(л)аћеник Веран Матић је кењао нешто о нама. Рекао је да смо "гомила кретена који размишљају само о егзибиционизму, парама и лаку за нокте".
    Стога, био сам слободан да у име Партије и борбе за слободу одговорим дотичном:

Погрешио си
    У старту
    Што си уопште
    И мислио

Како можеш да
    Урадиш ишта
    Ради спречавања нашег окупљања око
    Астала слободе
    Цепанко.

9. nek si rekao! jos samo da vidimo kako ce se kriza u Afganistanu i Pakistanu odraziti na ekonomske neprilike u sektoru za prijem pracenje i placanje...

ЗА КОГА??? ЗА НАРОД! ЗА ПАРТИЈУ!

10. Другарице, уредите да ово буде штампано у великим количинама, у виду флајера, које ће делити голе другарице и другови у касним вечерњим сатима!

11. ma poslacemo i u Afganistan ako treba... bitno je da ove mudre rijeci dodju do sirokih narodnih masa...
    :radi pripremu za stampu:

12. Драга гђица Мерци, увек поуздана...
    Променићемо свет!

http://www.youtube.com/watch?v=Bmxyj6iInMc

13. mister Capitano...nemoj neki TRIBURNAL,da proradi zbog pokušaja likvidacije,političkih ne istomišljenika!!:))

14. Ja sam zadužen za likvidacije.

15. Ми те намештаљке не признајемо, без бриге!

16. A ti stavi kesu preko repa kad ulaziš u zgradu.

17. Dana 24.Februara.2010 godine, u prostorijama resora za saradnju za onostranim, na severnom zidu, postavljeno je umetničko delo "Pupak"
    Otkrivanju prisustvovali između ostalog: Kleatus VII, ban Sitijum III, Lucijan III, Mortarijus Veliki i Ivan Grozni ali samo dušom.

Zamenica majav je prisutnima prepričala događaje koji su uspeli da vrbuju preko 7 članova. I na kraju pokazala prisutnima uzivo pupak sa slike.

Na after party, prisutni su obećali nove donacije za "našu stvar"

Ministar za saradnju sa onostranim: Prvi srpski vampir.

18. Samo nam još nedostaje zastava,pošto imamo ikonu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.