ПМП

1. Hvala, trudimo se...nisi ni ti ako čitaš ovo što pišemo a ne učestvuješ. :p

2. CrnaBo treba nam neko za sekretarijat... da li biste bili ljubazni da pristupite? :)

3. Sušimo nalakirane nokte efikasno, razmisli.

4. Nokte??
    Oduvek sam zelela da susim nokte! Ili da mi suse nokte.
    Ovakva ponuda se ne odbija :D

5. jeeeeeeeeee :))) uspjesno smo regrutovali jos jednog clana! U nove pobjede! PVT!

6. Ја сушим нокте и на рукама и на ногама, кад је за Партију!

Једино може да ме спречи неки дречав лак, али ни то ништа не значи. Идеолог се на терену мора претворити у машину за извршавање задатака!

7. PVT!:)
    Crna Bo, samo prisustvuj sednici večeras oko 23:12.36, tada ćeš dobiti dalja uputstva.
    (ne slušaj Uroša, >>JA<< imam iskustva u sušenju noktiju)

8. Koja je moja uloga?
    Sve za Partiju!!!!!!
    Cedo, Urose, imam ja dve ruke :D

9. Moja lična sekretarica ako želiš naravno.
    Možeš da budeš menadzer, a ja da budem sekretar ako hoćeš :D
    Sve za lični interes (oću reći partiju)

10. Ne znam bas... vise mi se svidja sekretarijat :D
    Ali kako god vi kazete, kolega :D

11. Razmotrićemo na večerašnjem sastanku sve već.

12. (suze mi oci, smrcam dubok udah, izdah, kuceci pogled zahalnosti)

13. (merci, sta znaci PVT?!)

14. To nam je zvanicni pozdrav. PVT! :D
    (a i privatne poruke, mada ne u ovom slucaju sem ako ti stvarno sad ne pocnu pisat)

15. (znam za privatne poruke :D mislila sam da ima neko smisleno znacenje kao pozdrav)
    Hvala, koleginice, sto mi tako nesebicno otvori oci :D

16. Ја сам ионако специјализован за нокте на ногама. Оливера је рекла да сам нашао начин да нас преко дувања доведем на врх!

ПВТ Другови и Другарице!

17. :skače po ofisu PMP-a sa produžnim kablom u rukama:
    PVT Urke...

18. Прва тачка, шверц из Румуније!

Можемо да шверцујемо алкохол, а добру прођу би имали и аутентични зуби Влада Цепеша, да прошверцујемо једно 5000 комада:

19. Izmanio sam prethodni post Uroše, idi pročitaj dok ja napišem ovde nešto pametno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.