Vaccina

1. Btw nije da je ovo neko veliko čudo pa ja sad kao drvim kurac jer i nemam preteranog razloga za to jer sam mlad, ali ja se nisam pošteno razboleo ima već 4 godine ako ne i više, a tad sam negde krenuo da istražujem o svemu ovome vezano za ljudsko telo

2. To ne znači da moraš da menjaš ishranu iz korena

ali kakvo menjanje ishrane iz korena, vecina ljudi oko mene se vec hrani ovako? sa sve rkanjem sode bikarbone kad se prejedes :)

3. Celte sve to stoji ali ishrana ti je bukvalno 99,9% zdravlja

4. Može da priča ko šta oće

5. jeste, dobar procenat je ishrana, ali ne bi reko da fizicka aktivnost (mala/prevelika), previse/premalo sunca, povrede, infekcije, stres i sve ostalo imaju 0.1% uticaja na tvoje zdravlje.

6. i nejebicu moz da dodas na listu

7. Kvalitetna ishrana može da dovede tvoje biće u stanje psihofizičkog zdravlja gde si u stadijumu da ti je otprilike sve ovo što si naveo sasvim logično i praktikuješ to ko dobar dan. Svojom ishranom ti zapravo kreiraš crevnu floru koja poboljšava/uništava mozak. Ne bi verovao kako paraziti utiču na duševno stanje, istraži malo na netu brain - gut connection jbg imaš čak jebene parazite koji se prenose u mačijem izmetu a kad dospeju u creva domaćina bukvalno ga prisile da oseća neodoljivu privlačnost i sklonost ka mačkama...

8. toksoplazmoza - ima takav efekat na miseve, ne na ljude. i u mozgu je parazit. i opasan je u tri lepe za novorodjence ako trudnica pokupi posto prodje kroz placentu.

9. Msm to sam sad naveo samo kao primer toga šta su sposobni da urade lol

10. nema one-fits-all resenje trifors... ako trazis, bice poprilicno filozofsko, tipa najbrze propadaju oni koji nemaju za sta da zive.

11. E al ima stvarno efekat i na ljude bez zajebancije

12. ima, nije toliko veliki, ali ti pojebe malo percepciju rizika kad ti upadne u mozak

13. Trifors, da ti kažem jednu veliku istinu u pogledu zdravlja fizičkog i mentalnog: " A pint of blood, cost more, than a gallon of gold"

14. Pa nisam rekao da ima samo jedno rešenje već da za svaki problem postoji specifično rešenje

15. Šta kaeš na Roganov fiasco s konjskim preparatima?

16. Nisam ispratio, dragi moj

17. Primio je monoklonska antitela (koja nisu dostupna obicnim smrtnicima), azitromicin, z-pak (po naski, hemomicin, antibiotik koji i mi dajemo), prednizon (kortikosteroid, dajemo i mi), vitamine i ivermektin, i bilo mu je bolje. Ako misliš da je tu glavni bio ivermektin, ja te neću uveravati u suprotno.

18. https://anonup.com/thread/6586548

What's monoclonal antibodies?
    - It's the shit they gave Trump

I dalje ne znam da li vesla uzvodno il nizvodno ¯\_(ツ)_/¯

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.