Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Btw nije da je ovo neko veliko čudo pa ja sad kao drvim kurac jer i nemam preteranog razloga za to jer sam mlad, ali ja se nisam pošteno razboleo ima već 4 godine ako ne i više, a tad sam negde krenuo da istražujem o svemu ovome vezano za ljudsko telo
ali kakvo menjanje ishrane iz korena, vecina ljudi oko mene se vec hrani ovako? sa sve rkanjem sode bikarbone kad se prejedes :)
Celte sve to stoji ali ishrana ti je bukvalno 99,9% zdravlja
Može da priča ko šta oće
jeste, dobar procenat je ishrana, ali ne bi reko da fizicka aktivnost (mala/prevelika), previse/premalo sunca, povrede, infekcije, stres i sve ostalo imaju 0.1% uticaja na tvoje zdravlje.
i nejebicu moz da dodas na listu
Kvalitetna ishrana može da dovede tvoje biće u stanje psihofizičkog zdravlja gde si u stadijumu da ti je otprilike sve ovo što si naveo sasvim logično i praktikuješ to ko dobar dan. Svojom ishranom ti zapravo kreiraš crevnu floru koja poboljšava/uništava mozak. Ne bi verovao kako paraziti utiču na duševno stanje, istraži malo na netu brain - gut connection jbg imaš čak jebene parazite koji se prenose u mačijem izmetu a kad dospeju u creva domaćina bukvalno ga prisile da oseća neodoljivu privlačnost i sklonost ka mačkama...
toksoplazmoza - ima takav efekat na miseve, ne na ljude. i u mozgu je parazit. i opasan je u tri lepe za novorodjence ako trudnica pokupi posto prodje kroz placentu.
Msm to sam sad naveo samo kao primer toga šta su sposobni da urade lol
nema one-fits-all resenje trifors... ako trazis, bice poprilicno filozofsko, tipa najbrze propadaju oni koji nemaju za sta da zive.
E al ima stvarno efekat i na ljude bez zajebancije
ima, nije toliko veliki, ali ti pojebe malo percepciju rizika kad ti upadne u mozak
Trifors, da ti kažem jednu veliku istinu u pogledu zdravlja fizičkog i mentalnog: " A pint of blood, cost more, than a gallon of gold"
Pa nisam rekao da ima samo jedno rešenje već da za svaki problem postoji specifično rešenje
Poydrav Zap
Šta kaeš na Roganov fiasco s konjskim preparatima?
Nisam ispratio, dragi moj
https://twitter.com/LegendaryEnergy/status/1433174814479380483?s=20
Ah ovo je već davno prošlo vreme jbg i mimove si propustio
Primio je monoklonska antitela (koja nisu dostupna obicnim smrtnicima), azitromicin, z-pak (po naski, hemomicin, antibiotik koji i mi dajemo), prednizon (kortikosteroid, dajemo i mi), vitamine i ivermektin, i bilo mu je bolje. Ako misliš da je tu glavni bio ivermektin, ja te neću uveravati u suprotno.
https://anonup.com/thread/6586548
- It's the shit they gave Trump
I dalje ne znam da li vesla uzvodno il nizvodno ¯\_(ツ)_/¯