Prijava

Hoce li se vukajlijasi vakcinisati kada i ako se razvije vakcina za koronu? Da li je vakcina precica do autizma ili spas za covecanstvo? Da li nas spasavaju neumorni zdravstveni radnici ili Gejc i Soros sprovode svoj master plan potcinjavanja planete? U ciju vakcinu biste imali poverenja, a cija je podvala? Ako ne treba primiti vakcinu, kako covecanstvo da resi pandemiju? Da li bi vakcina trebalo da bude besplatna? Kako funkcionise vakcina, na kraju krajeva?

ja bih malo prvo da vidim kako ce na ostalima da radi, drugosrbijanci kao prvi kucici odma pod vakcinu pa onda ako njih ne ubije mogao bih i ja sta znam

Hidroksiklorokvin i hlorin dioksid ćao

Parafraziram lika iz jedne velike farmaceutske evropske kuce, pricao mi je kako se testiraju novi lekovi i vakcine

1. Prvi krug - Afrika i Indija, potplate se doktori lokalni da daju lekove bez pristanka pacijenata. Ako crnje i indusi prezive i nema vecih kontraindikacija, ide se na drugi krug.

2. Drugi krug - ista prica kao prvi, samo u latinskoj i juznoj americi.

3. Treci krug - belci u americkim i drugim zatvorima. Beo covek, ali psiho-fizicki nije u situaciji slobodnog coveka.

4. Cetvrti krug - Mi. Balkan. Isto na kvarno. Njegove reci - smatramo vas dovoljno slicnim Evropljanima da mozete sluziti kao poslednja karika do razvijenog coveka.

Ako mi prodjemo, zvanicna testiranja u razvijenim drzavama kod belaca volontera. I onda prodaja.

vakcina je neka oslabljena, polu mrtva verzija pošasti (ne mora biti samo virus), od koje ne možeš da se razboliš ali stimuliše proizvodnju antitela koja te štite od date. U slučaju virusa moš biti i samo proteinska ljuska bez sadržaja. Uglavnom protein ima određenu geometriju na osnovu koje se pravi antitelo (isto protein), nešto kao ključ brava. Ako imaš antitela za određenu bolest onda ona neutrališu mikroorganizam tako što se utaknu u njega i promene mu geometriju pa ne može da se utakne u tvoje ćelije i da se reprodukuje.

To je onako malo naivno objašnjenje cele te priče ali je dosta tačno.

U svakom slučaju od vakcina samo kubanske, eventualno ruske.

Ne verujem da vode autizmu jer mislim da je prilično komplikovano uraditi tako nešto i da nauka nije na tom nivou. S druge strane kad imaš 50+ godina jebe ti se za autizam.

Loša strana vakcina je upravo suprotno, značajno je doprinela smanjenju smrtnosti i eksploziji populacije a to će ovu planetu skupo da košta

Parafraziram lika iz jedne velike farmaceutske evropske kuce, pricao mi je kako se testiraju novi lekovi i vakcine

reko mi covek :)

bezi bre zlatno dete

Zoves me zlatom :)

Al ozbiljno, onomad te pitah, jesam li burzuj koji ne zna sta je realan svet ili pokondirena sirotinja, esi se odlucio?
https://youtu.be/Nl_Qyk9DSUw

kad sam ja rekao da si sirotinja, sta se tripujes? mnogo ti sebi dajes na vaznosti, nisi u centru paznje

moguce da tilmo misli da sam sirotinja sto otisla u svet pa izgubila dusu, a ti da sam razmazeni burzuj. tako je ustvari, nisi ti.

brt, ne mislim o tebi ako mi verujes

verujem ti, sto ne bi?

a ono, dosta lazem, mislim nisam bas Tilmo, ali ipak...

misljenja sam da malo ljudi ovde laze kad prica o necemu sto video ili cuo. mislim, dosta toga su gluposti i ocigledno pogresna ili tendenciozna tumacenja, ili patispanji ponekad (za sve ovo, ne izbacujem sebe iz price), ali sto bi lagao.

celte volim te ali ne možeš da budeš mišljenja

Pa ja verujem bombasu za ovo, ne znam zasto ne bi bilo istina, jer je to skroz stvar koja je logicna, i ako se primenjuje u drugim naukama(ekonomija, ekologija), zasto ne bi i u medicini. A plus je to stvar koju bih ja sprovodio da sam na celu SZO hahaha

meni isto jedan covek pricao da ti lekari svrse u tu vakcinu, pa onda ubrizgaju medicinskim sestrama u bradavice i one doje decu time i onda ta deca postanu levicari, ne znam sto bi me lagao lik

dje je triforce da dopuni