Hrvatska navijacica

1. Doobraa a lepaa nasha

2. I shta? Samo pic se javlja?

3. Kad nabaviš golu Bojanu Ordinačev, prokomentarisaću

4. malo mi se digao dok sam ovo citao

5. dobrae.
    reklamira crokinije.

6. Nabavio sam Bojanu Ordinachev, javite se putem pvt

7. Upratite insta, ponoVO provocira

8. Pošalji mi Bojanu u pvt

9. zastani so toa te molam povtorno mi se digata kurčinot

10. Krzhljavi hrvati medju najruzhnijim narodima ikad, pored toga shto su debilni

11. Stratimire da li si ti svjestan da tebe i tvoje moronske trolovske komentare niko ne čita, i da si poznat po skupljanju ljudske balege i sline, radije nego neke slave i smijeha.
    Komedija ti je malo 'demode' , a inače nikog ne boli ćošak za tebe.

12. stratimir uvik na razini zadaca ,iskren covik

13. Brate, video sam da sama krechi stan. Gde cesh bolje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.