Da li Boban Marjanović ima gigantizam?

1. Po izgledu njegovog lica i ušiju čini mi se da je tako. Šta Vi mislite?

2. Mislim da ti jebem sve na svetu

3. Hahaha, ne moze tema da prodje da neko ne moze da izdrzi da ga ne nahrani kurcem umesto da ga samo ignorisemo i pustimo da ugine

4. ima, vido sam ga jednom u Ušću, bukvalno izgleda kao da će mu svakog trenutka otpasti ruka ili noga ko Žiki dronji

5. Hahaha, ne moze tema da prodje da neko ne moze da izdrzi da ga ne nahrani kurcem umesto da ga samo ignorisemo i pustimo da ugine

suzdržavanje kod lika totally irrelevant i ogromna želja za opsovati mu sve po spisku, tako da iskoristiću ovu temu da to učinim a ostaviti ga da mu uginu postovi na temama gde kenja.
    Totally Irrelevant - bem li ti sunac i sve na svetu.

6. Haha preiritantna glava istina

7. Pa jebo te sunce iskuliram 10 ne mogu i jedanestu

8. secam se kad je rasni bio najveci problem na forumu

9. rasni je bar bio zanimljiv kao ono lokalni ludak

10. Na predavanju iz endokrinologije profesorka nam je ispričala kako je Boban bio njen pacijent i kako su ga lečili od gigantizma. Poslužio je kao tipičan primer te bolesti na jednom slajdu.

11. Ejduse, koja je poenta ovakvih tema koje su zapravo konstatacije? Šta si hteo da kažeš ovim?

12. Jel Bobi na spisku za Evropsko?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.