Prijava

https://youtu.be/jU3m5_FNYAc

Vukajliju zanima :
Kako bre da gledam Zadrugu kao netflix?
Koliko para ti treba da bi imao 100€?
Je l ima neki program da mogu da sečem ljude i da ih spajam?
Kako prepoznati lošeg čoveka u dobroj pičci?

Piju...
Piju...
Zašto krava mota... :(
Zašto krava prase travu?
C
ZATO SHTO NEMA RUKE DA SMOTA!!!
Eeeeeee
https://youtu.be/AnLeDNYoi7s

Претпостављам да се ово, између осталог односи на мене и узевши то у обзир могу да наставим да пикселизовано диваним. Поручи том летаргичном малом усранку да је набијем на курац. Ах да, то сам већ урадио и не желим опет. Поручи јој онда да јој испркам крајнике ејакулатом! Ах, али се и то дешавало, па не желим опет. Ништа, поручи јој да ми посиса скротум, све с балама које јој се протежу из уста.

Ономад си ме питала да ли могу да будем јаднији, и наравно да могу јер сам бестидник. Не глумим мудо на сајтоу, попут тебе, па кад се излогујеш, исплачеш се дечку у стану јер му идеш на курац својим беживотним, бесциљним и безвољним бивстовањем. Мада, разумијем, празноглава,тако рећи, тупа особа попут тебе, лако акумулира и репродукује бивствовања других људи ткз. вукајлија/фејсбук пријатељчића.

Знаш зашто си најкрш особа с којом сам био до сада, односно особа коју знам тренутно? Чоек те чува као мало воде на длану усред атакаме, двије године сам се цимао око тебе, смраде усрани, помагао ти у сваком могућем смислу и схватао те, најузвишенији облик емпатије осјећао према теби, да би ми на крају рекла да ти се ГАДИМ и да сам ЈЕЗИВ. АХАХАХ, врати ми двије године живота, беживотна сплачино.

Даун? Тешко да неко ко не зна да обрише сопствену гузицу, може да оцјењује ко је и ко није даун. Надам се да си откад нисмо заједно барем научила да обришеш чмарни колут, баш би било безвезно, да, рецимо, неко ко те буде трсио отпозади види онај прстен од гована што ти се образује око чмара, или скрорјела говна која ти висе о гузне длаке, то је тек прича за себе. Надам се да си о томе почела да водиш рачуна, мора да сам ја много лоше утицао на тебе. А и могла би да одеш код гинеколога, на папа тесту ти ништа не прикаже, чим те је питао "Госпоџо дали чули за куртоне сте, брт", онај сиратски секрет што лучиш не мирише на добро, надам се да ми ниси пренијела неку болешчину, и сљедећи пут када некоме будеш онанисала, опери руке, није љепо да чоек нађе твоју слину на сопственом курцу, драга моја Пуслице, љубави моја једина, волим те 4евер.

Вокабулар и фразе томе смора: ИЗВИНИТЕ НА СПОЈЛЕРИМА
Аутистичан
Edgy
Cringe
Triggered
PapaFranku najbolji tjuber
Ти би само да се јебеш
Мази ми се
Плаче ми се
Могли би у шетњу
Наредни пут, када некога одлучиш да прокламујеш за Дауна, добро размисли, бескичмењаку летаргични. ПОЗЗ
ПС - Заборавио сам једну ствар, с обзиром да си конзервисана конзерва туне (конташ, јер ти се пичка нон-стоп осјети на исту) и да си велики хомофоб, знам неке ултрасе па мош с њима кад буде парада заједно да ишакетате припаднике ЛГБТ популације, јер си ти једна од оних што се убаци у руљу па као инкогнито зада ударац у леђа. Ух, много се боље осјећам, напокон сам те избацио из ректума.

#батхрт#гентлеман#салти#xd#xDDdd

youtube.com/watch?v=_54Y_MIYUo4

Kakve ovo ima veze sa sisama od dinosaurusa

https://youtu.be/sqkk3N0lkAE
Jedem sve normalno, poneki put podignem traktor