Pisanje postera

1. Dobar dan. Nije me bilo 11 godina na Vukaliji i sada sam ušao da napišem poster o Vučiću ali vidim da nema te opcije, pa sam hteo da vas pitam kako se ovde tačno pišu posteri? Ranije sam znao i lako pronalazio tu opciju, bio sam dobar posterdžija, dva postera su bila u odabranim. Sad ne mogu da nađem.
    Pozdrav ekipa i nadam se da ćemo se lepo družiti ovde.
    PS: usput ako može neki moderator, Kurd ili bilo ko drugi da vidi jel bilo nekog hejta ili lajka za ovo vreme :)

2. promeni ime u pretvaramo se da je vukajlija 2011 i odlicnu temu imas

3. A jesi skečer kao nemaš pojma da nema postera ni Kurda
    Bravo legendice solidna smicalica
    Jebem li ti majku krvavu

4. Izvini možda sam malo prenaglio

5. Mame kad smo i dalje top 10 najkreativnijih

6. Bohore izvadi taj prst iz bulje da me bolje cujes

7. Svaka cast vucicu smradino

8. Ako se i naprednjaci izvuku bez zatvora treba ovaj narod da se totalno raspusti u pravnom smislu

9. Ja se izvinjavam ali bukvalno ništa nisam razumeo niti mi je ko čta objasnio lepo. Fali mi ono vreme gde smo se svi smejali, družili i šalili. Iskreno...

10. kaizen dopišao postere

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.