i posle prebacio, sad fino pita ejda sta ima, trazi objasnjenje, procita saslusa i odgovori novim pitanjem. Vospitan, a ne ko neki ulicari DŽVIGLJAJ KOZURU EJDUSE
Prof banuje zapa zbog vredjanja ejdare - zap:gej mod sa malim kurcem
Prof banuje ejda zbog spama - zap:kako je ovo jutro lepo biti vukajlijas prof najbolji mod
Cara™
Prof banuje ejda zbog spama - zap:kako je ovo jutro lepo biti vukajlijas prof najbolji mod
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahah bravo tilmo zavisnice od treće doze loooool
POSAFTAS MI KOBAS TILMO LAJKERU!!!
Vidiš o čemu pričam. Pročitaj šta si napisao seljoberu.
Cara ogadio napušavanje ejdusa, svaka čast Caro stvarno svaka čast
Najjače je što je Zapata popušio vaspitnu, a ovaj izgleda neće.
dobro tilmo sta se vredjas odma. mislio sam da je ovo sajt za salu NAGURAM TI KURU MALU LOOOOL
Baš zato, budi šaljiv ili se teraj u kurac, preterao si.
Zap debelo zaslužio ban ohohoj.
Ali odradio posteno, dao izvinjenje ejdu i bukv jedini je legit da napise DŽAFTAŠ CEVKU EJDARO
ostali su baš true fejkeri plagijatori
E moja dečice....
a što ti ne daš izvinjenje nama svima što smaraš, bobe?
i posle prebacio, sad fino pita ejda sta ima, trazi objasnjenje, procita saslusa i odgovori novim pitanjem. Vospitan, a ne ko neki ulicari DŽVIGLJAJ KOZURU EJDUSE
To nam treba na forumu, nove šale i pošalice..
Nemojte vređati Ejdusa uvredama tipa POPUŠIŠMIŠ KURAC EJDUSE .
Pa i ja sam samo čovek
ok si postupio u celoj priči.
rispekt bro!
....
Cenim da Cara ima trajbal tetovažu, puši Kamel na zajeban način i govori da pije samo pravi škocki viski.
da
Sutinski posto vise nema nikog vredja ejda na foru
SASAFTAS MI KURSINU,
PODZOBAS MI LJALJANA i
ODCEPIS MI CVABALO EJDUSE
moze lagani lok teme
Ček ček
Oralno se nakonzumiraj mog grimiznog ratnika Ejduse